מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה, בבקשהלי.אי20/05/2009
דר' שלום רב,
לפני 3 שבועות לערך ערכתי בדיקה רגילה אצל גניקולוג. בערב התחלתי להרגיש דחיפות במתן שתן וכמו"כ צריבה ודקירות. לאחר שבוע של סבל (חשבתי שיעבור ושתיתי המון) לקחתי מונורול שעזר כמה ימים ושוב הכל חזר. בבדיקה שערכתי כללית ותרבית הכל יצא תקין לחלוטין. ניגשתי לרופא שאמר לי שלעיתים הבדיקה גורמת לזיהום. תמוה בעיני! ניגשתי לרופאה כללית שנתנה לי ציפרודקס לקחתי כדור והפסקתי לאחר שהרגשתי קוצר נשימה ונבהלתי ממה שכתוב בעלון. כמה ימים לאחר מכן הפסיקו לי הדקירות אבל המשיכו כאבי בטן תחתונות. שוב הרופאה נתנה לי צפורל. לקחתי רק פעמיים ביום במקום 3 ביום, והיום התחלתי לקחת 3 פעמים ביום. עד עכשיו לקחתי כ-4 כדורים לערך.
שאלתי בבקשה ממך, האם צפורל יעזור לי בכלל? ומה זה יכול להיות. אני אשה בריאה מאד בד"כ ולעולם לא סבלתי מבעיות כאלה. איזה חיידק אפשר להידבק חלילה, שזה לא משהו מסוכן. אני מתה מפחד.
כשאני עושה פיפי אין לי כל דקירה או כאב. הכאב והדקירות מתחילים אחרי חצי שעה שאני שוב צריכה פיפי ואז מרגישה דקירה/צריבה/כאב קל וכשאני עושה פיפי זה משתחרר.
אודה לך אם תדריך אותי מה לעשות, אני חסרת אונים, פשוט חיי נהפכו לגיהנום, בסה"כ בדיקה רגילה שסיבכה לי את החיים.
תודה רבה רבה,,,
לי.אי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי. א
ד''ר נחום זילבר27/05/2009בדיקה גניקולוגית לא גורמת לדלקת בדרכי השתן, אלא אם כן, יש מוקד זיהומי באזור השופכה.
לא צריך להכנס לפניקה. יש לקחת את הצפורל כפי ההוראות שקיבלת, ולהתחיל בשתייה מרובה.
שבוע לאחר תום תקופת הטיפול בצעי בדיקת שתן כללית ותרבית ואז תראי האם ישנה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)