טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום. יש לי כמה שאלות נוספות בנוגע להודעה הקודמת: - ממה יכולה לנבוע דלקת מהסוג הזה- האם עלולה להיות סמפטום למחלת מין? או שנובעת מחיידקים שקיימים באיזור באופן טבעי? יחסי המין שקיימתי תמיד היו עם פרטנרית שנבדקה ואין לה מחלות מין מכל סוג שהוא, או מוגנים עם קונדום. - עדיין בימים האחרונים אני מרגיש לפעמים שאני הולך עם ג'ינס , את הרגשת העקצוץ/דקירה פנימית המוזרה באיזור קצה הפין. אמנם במידה די חלשה - ומיום ליום ההרגשה מעט טובה יותר, כמה זמן להערכתך אמור לחלוף עד להבראה עצמית של הגוף מדלקת מהסוג זה? ומה מקסימום הזמן להערכתך אם זה לא חולף, עד שכן צריך לבדוק זאת ע"י רופא?
בתודה מראש אא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד