מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באיבר המיןמודאג04/06/2009
שלום,
לאחרונה נסיתי תוכנית של הגדלת איבר המין ע"י תרגילים של מתיחה ולחץ.
לאחר מספר שבועות, התפתח כאב ולכן הפסקתי.
כעת נשאר לי כאב של צריבה, או לעיתים כאב עמום שמסרבים לעבור .
הכאב מחמיר בשעות הערב.
לעיתים התחושה היא של עיקציצים כמו רגל שנרדמה ואז מנסים ללכת עליה.
לעיתים יש הטבה אבל אז תנועה אחת קלה של האיבר יכולה לגרום לכאב עז ולכל הסיפור לחזור לכמה ימים.
אני מסוגל הלגיע לזקפה, זה כואב, אבל לא הרבה יותר מהרגיל
הלכתי לאורולוג, הוא המליץ בינתיים רק על מעקב
בדיקת שתן תקינה, קיבלתי אנטביוטיקה אך אין שיפור (עברו 3 ימים)
היתכן שמדובר בפגיעה עצבית ?
היתכן שמדובר בנזק בלתי הפיך.
אולי הכאב הזה הוא מסמני ההחלמה של העצב ?
בבקשה התיחסות רצינית אני מאוד מודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים שלא לצורך
ד''ר נחום זילבר07/06/2009מקווה שלא עשית לעצמך נזק עם השטויות האלו. אין צורך באנטיביוטיקה ואין טעם במעקב אצל אורולוג החושב כמוני על מעשיך אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להפנות אותי למחקר
המודאג07/06/2009שמראה שאכן זה שטויות ולא עובד ?
לא מצאתי כזה מחקר באנטרנט אך מצאתי מחקרים הפוכים.
אודה לך אם תתקן אותי .
טענות כמו אי אפשר להרחיב כלי דם, אינן טענות מדעיות אלא אמונות שלא נבדקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההימנע מנזקים!!
ד''ר נחום זילבר10/06/2009באינטרנט לא מצאת מחקר כלשהו אלא הודעות של חברות ואינטרסנטים אחרים המדברים על השטויות והתרגילים שעשית לעצמך.
הרחבת כלי דם איטנה אמונה כדבריך אלא נושא רפואי ידוע וברור הקשור למבנה, סוג התאים, אנזימים וכד'. אין לזה כל קשר לדברים המופיעים באינטרנט בתור "מחקר" ורק גורמים לנזקים.
אנחנו הרופאים האורולוגיים בארץ ובעולם רואים כל הזמן את תוצאות ה"תרגילים" ונזקיהם הבלתי הפיכים של אותם הודעות באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)