בעייה בקיום יחסי מין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעייה בקיום יחסי מין
    יוסי
    11/06/2009

שלום , אני בן 27 , בריא ובמשקל תקין.
    היתה לי חברה מס' חודשים שכל פעם שניסינו לקיים יחסים לא הצלחתי להגיע לזקפה מספיק חזקה שמאפשרת חדירה , יש לציין שניסיניו מס' רב של פעמים אך כל פעם אותה בעייה - פשוט לא הצלחתי לשמור על הזקפה מספיק זמן וגם זה לא היה חזק מספיק ולכן - לא הגענו ל"חדירה"
    יש לציין שאין לי שום בעיה להגיע לאורגזמה באופן עצמאי ושבנסיונות בעבר ניתקלתי בבעיה דומה - גם כאשר יכולתי לחדור , זה לא היה יותר ממס' שניות עד שהגירוי המיני נפסק , ולכן האקט לא בוצע באופן מספק.
    רציתי לשאול האם מתח נפשי וחרדת ביצוע עשויים להיות הגורמים היחידים או שכדאי לי להתייעץ עם רופא מומחה בקשר לבעיות בתפקוד המיני , שכן עד היום בעצם לא חוויתי "יחסי מין במלואם"...
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בקיום יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול בבעיה

ד''ר נחום זילבר
    14/06/2009

יתכן, שמדובר רק בחרדה אולם מאידך, זה נראה כבעיה מתמשכת של חוסר זקפה בזמן חדירה ו/או נפילת זקפה מיד לאחריה.
    אכן, אתה זקוק לבירור אצל רופא המומחה לטפל בבעיות מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק למי כדאי לפנות?

יוסי
    18/06/2009

לאיזה רופא ?
    אפשר גם אלייך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לטיפול בבעיות תפקוד מיני

ד''ר נחום זילבר
    18/06/2009

איני יכול לעשות פרסום לעצמי. יש לי נסיון רב בטיפול בבעיות מסוג זה.
    צפה בראיון איתי בערוץ 2 "בתוכנית המועדון" יום ו' 26/6/09 בשעה 10:30 בבוקר בנושא "הזקפה והטסטוסטרון".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיון ערוץ 1

ד''ר נחום זילבר
    18/06/2009

צפה בראיון איתי בערוץ 1 בתוכנית המעבדה יום א 21/6/09 בשעה 18:30 בערב בנושא "הטסטוסטרון"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו