מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה..עידן- מוטרד22/08/2007
שלום נחום, שמי עידן, בן 21, ומצאו אצלי בשנה האחרונה וריקוצלה במצב בינוני באשך שמאל. אמרו לי שזה יכול לגרום בעתיד לבעיות בפוריות, וזה דבר שאני נורא נורא מפחד ממנו כי אני מאוד רוצה ילדים (כמו כולנו אני מניח). למרבה האירוניה, כמה חודשים מאוחר יותר הכנסתי את חברה שלי להיריון, דבר שאמנם מאוד מצער אבל אני מוכרח להודות שהייתה לי הקלה מסויימת שכן אני יודע שהזרע שלי במצב של היום בסדר גמור, עברו אמנם כמה חודשים מאז אבל אני מקווה שבינתיים הפוריות שלי לא הספיקה להינזק.
השאלה שלי היא כזאת- האם במצב הזה של וריקוצלה בינוני כדאי לי לעשות משהו כדי לשמור על הזרע? אולי להקפיא אותו? חשבתי מאוד ברצינות ללכת לבנק הזרע ולהקפיא אותו עד הרגע שבו ארצה לעשות ילדים, ואז במידה ולא אהיה פורה אוכל להשתמש בזרע השמור.
תודה מראש, זה מאוד חשוב לי ומטריד אותי, עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואריקוצלה
ד''ר נחום זילבר23/08/2007וריקוצלה כשהוא מפריע וגורם לכאבים או כאשר הוא גורם לירידה בפוריות ולהקטנת האשך באותו צד הנו אינדיקציה ברורה לניתוח. הבדיקה שלך לפוריות המערכת אצלך אינה מקובלת ובמאה ה-21 מקובל להשתמש באמצעי מניעה כדי להבטיח שהנערה לא תסבול כל ימי חייה ממשובות נעורים (ע"י הפלה בגיל צעיר). אין צורך בהקפאת זרע או כל תהליך אחר לשימורו. כשתחליט להביא ילדים לאויר העולם בצורה מסודרת וראויה לא תהיה בעיה בכך. רוב האנשים בעולם שיש להם וריקוצלה הם אבות לילדים בלי שעברו כל טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
עידן- מוטרד25/08/2007אין יותר מדי כאבים, הדבר היחיד שמפחיד אותי זה הפוריות, וההיריון שקרה בטעות הוא כמובן לא נבע משום בדיקה!
לפי מה שאני מבין ממך, אין סיכון לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ד''ר נחום זילבר19/09/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
למה?25/04/2009למה אתה מוחק לי כל פעם את ההודעה בסך הכל שאלתי למה אמרת לעידן לא?.
אם אתה לא יכול לענות אז תגיד דוקטור ואל תמחק לי הודעות פעם אחרי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד
ד''ר נחום זילבר26/04/2009אני משיב בהתאם לבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לזה
יניב17/07/2009אז ממה שאני מבין אם האשכים אותו גודל ואין כאבים אז אין צורך לידאוג לפוריות בעתיד או שווריקוצלה תמיד יש צורך לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
יניב18/07/2009הקישור לא עובד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר. עוד ניסיון
מירב18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו כאן לא בסדר כשמנסים לשים קישור
מירב18/07/2009משהו כאן לא בסדר כשמנסים לשים קישורים
אם זה לא מצליח תשאיר לי את המייל שלך ואני אשלח לך במייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב/אמיר
ד''ר נחום זילבר19/07/2009יש כמה שיטות לטיפול בוריקוצלה: שיטת גת-גורן היא אחת מהן.
ניתוח של וריקוצלה הוא עדיין טיפול המקובל ביותר. יש הישנות-חזרה שךוריקוצלה באחוז מסוים ומעט סיבוכי לוואי נוספים. גם הניתוח עצמו נעשה ב 2-3 גישות שונות.
הצינתור הנו שיטה מצויינת. אכן, עם הכנסת סליל מתכת אחוז ההישנות בו נמוך. (דרך אגב לצעיר המעוניין להתגייס לטייס וסובל מוריקוצלה עדיף לעשות צינתור עם סליל. בד"כ מעדיפים לעשות צינתור רק כאשר הניתוח נכשל. אני מקווה שגם הקישורים שהעברתם נצפים ע"י אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)