קסטראל ותרופות אחרות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קסטראל ותרופות אחרות
    מורדי
    16/06/2009

ד"ר זילבר שלום רב!

אני בן 55 ומטופל בקסטראל 10 מ"ג עקב הגדלה קטנה של הערמונית ודחיפות במתו שתן. ובנוסף לכך אני מטופל בסימבאסטאטין עקב כולסטרול גבוה מעט מהנורמה. את הקסטראל אני לוקח לאחר ארוחת הערב ואת הסימבאסטאטין אני לוקח לאחר כמה שעות לפני השינה. בעבר לפני השימוש בתרופות הנ"ל לקחתי דקל ננסי במינון של 320 מ"ג. שאלתי היא האם אני יכול לחזור ולקחת דקל ננסי בבוקר במינון של חצי כמות דהיינו 160 מ"ג בבוקר בצרוף התרופות הנ"ל בערב. כמו כן אני מודאג בקשר לתופעות לוואי שעלולות להגרם בלקיחת קסטראל בנושא המיני (אזה תופעות לוואי יש?) והאם זה הפיך לאחר הפסקת לקיחת התרופה. עלי לציין שהתפקוד המיני שלי נכון לעכשיו בסדר גמור אבל רק לפני יומיים התלתי לקחת את התרופה.

בתודה מראש
    מורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קסטראל ותרופות אחרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ

ד''ר נחום זילבר
    18/06/2009

המשך לקחת דקל ננסי. אין כל בעיה.
    קסטרל לא מפריע לתפקוד המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הפורום הזה מעולה.

מורדי
    18/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו