מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה רצינית בגמירהאבי22/06/2009
שלום רב אני בן 30 שאני מקיים יחסים וגם שאני לא מקיים יחסים אחרי שאני גומר
יש לי צריבות שאני עושה שתן ולפעמים אני כול שניה הולך לעשות שתן אבל טיפות קטנות ששורפות לי רצית שאול מה זה יכול להיות הבעיה
עשיתי את כול הבדיקות ותרביות לגבי מחלות מין ולגבי דלקות בשתן והכול נמצא תקין
בנוסף יש לי כאבי ביצים מדי פעם בפרט שהאיבר עומד
אבקש תשובה מיקצועית ורצינית לגבי המצב הזה תודה
ואיזה בדיקות עוד בהמלצה שלך אני יכול לעשות כדי לשלול הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר25/06/2009זו תמונה אופיינית לדלקת שופכה=ערמונית גם אם כל הבדיקות שליליות. אין צורך בבדיקות נוספות אלא בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף לתשובה שלך על בעיה בגמירה
אבי25/06/2009שלום שוב רציתי לשאול אם זה מסוכן אם לא מטפלים במה שחשדת שזה
למרות שכול הבדיקות מראות שהכול תקין
זה מאוד מוזר המצב שלי ועוד יותר מוזר שאין בדיקה שיכולה אולי לגלות מה הבעיה
ולא סתם לקחת אנטיביוטיקות כשלא צריך אם אתה מבין אותי
אז רציתי לשאול שוב אם יש לך בתוך מומחה איזה המלצה על בדיקה שיכולה כן לדעת אם יש תמונה דלקתית כמו שחשדתה ואם כן אז מה היא הבדיקה ולמי לפנות לעשותה
אבקש תשובה רצינית ומקצועית לגבי העיניין הזה כי אני צעיר רק בן 30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה שלי ברשותך
אבי25/06/2009המשך השאלה שלי ברשותך
יש לי גם בעיה שאני גומר לא יוצא לי הרבה זרע לבן וזה שכחתי גם לציין
אז אם אפשר ממך בתור מומחה לנסות להבין את הבעיה ולהתייחס לשתי ההודעות שרשמתי לך בצורה מקצועית ורצינית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר30/06/2009תשובה מקצועית ועינינית: בדיקה ריקטלית ע"י אורולוג מומחה המקשיב לך תוכל בנקל למצוא את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)