לאחר ניתוח לתיקון עקמת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח לתיקון עקמת
    gizmo
    06/07/2009

ד"ר שלום
    לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח לתיקון עקמת הפין נטה כלפי מטה .
    נכון להיום נשראו לי מספר גבשושויות מתחת לעור שמפריעות לי מאוד!! בחבישת קונדום ו\או כל פעם שאני מקבל מכה קטנה או חיכוך .
    כמו כן לפי דעתי הניתוח נעשה לא בצורה הכי מקצועית .
    רציתי לדעת אם יש אפשרות לחזור אחורה להוריד או לפחות להקטין את הגבשושויות שממש בולטות ומלחיצות אותי , כמו כן גורמות לי למבוכה .
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח לתיקון עקמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבשושיות לאחר תיקון עקמת

ד''ר אורי גור
    09/07/2009

משאלתך אני מניח שהעקמת כעת ישרה, ובכך הניתוח הוא מוצלח. חלק מהמנתחים לעתים משתמשים בתפרים שאינם נספגים וניתן למשש אותם כגבשושיות מתחת לעור. בניתוח חוזר ניתן אולי להוציא או להקטין את התפרים, אך יש גם סיכון שהעקמת תחזור. אם מעוניין לקחת את הסיכון, פנה לאורולוג הבקיא בניתוחים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי הניתוח לא ככ צלח

gizmo
    09/07/2009

עדין יש עקמת כלפי מטה
    אז כך שאני סובל כעת משתי ההפרעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכל להמליץ על מומחה !

gizmo
    09/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו