מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקפה חלשה, ירידה בכמות הזרע, כאביםm11/07/2009
שלום דוקטור.
לפני שנה התחילו לי כאבים באשך השמאלי כשביחד עם זה חלה ירידה בכמות הזרע (כעת יוצא ממש קצת זרע לעומת מה שהיה לפני הבעיה), וביחד עם זאת הזקפה נפגעה והיא כעת חלשה ולא מספקת.
עשיתי לפני כחצי שנה אולטרא סאונד שיצא תקין, לפני חודש עשיתי בדיקת זרע שיצאה תקינה חוץ מ-5 אחוז מורפולוגיה.
הייתי אצל 2 אורולוגים שאמרו לי שהבעיה תעבור לבד ואין להם פתרון בשבילי.
הכאבים מגיעים במיוחד בזמן הליכה ממושכת/ישיבה ממושכת/פעילות ספורט וכד'.
אני מאוד מאוד לחוץ ואין לי מושג מה אפשר לעשות ולמי לפנות.
על פי הבעיה שהסברתי לך מה אתה חושב שהבעיה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד דלקת ערמונית
ד''ר נחום זילבר12/07/2009לפי נתוני הבדיקות שכתבת אני מבין שבדיקת הזרע תקינה ברובה כולל הכמות. US אשכים תקין שולל בעיות כמו וריקוצלה או נזק לאשך וסביבתו. בכל זאת, לדבריך יש כאבים באשך וכמות זרע- לדעתך ירודה. בנוסף לכך הזיקפה מוחלשת. יתכן והכל קשור לדלקת בערמונית. פנה לאורולוג שלך בשאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
mmmm27/07/2009שלום דוקטור, הפנו אותי היום לבדיקת אולטראסאונד
התוצאות הם:
אשך ימני - גודל רגיל
אשך שמאלי - גודל רגיל
מירקם אחיד בשני האשכים
אפידידימוס תקין בשני האשכים.
ווסקולריזציה תקינה בשני האשכים
אין הידרוצלה דו צדדי
ווריקוצלה קל משמאל בלבד.
הוריקוצלה זאת הסיבה לכאבים, ולחוסר בזרע ובזיקפה?
איך פותרים זאת? בעזרת ניתוח? ואם הדוקטור לא ימליץ על ניתוח אז איך פותרים זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS אשכים
ד''ר נחום זילבר30/07/2009בדיקת אשכים מראה שאין כל בעיה דלקתית באשכים ובסביבתם אלא, וריקוצלה קטן משמאל.
לעיתים ממצא שכזה יכול לגרום לכאבים בזמן מאמץ גופני (לא בזמן ישיבה ממושכת.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
mmmm30/07/2009איך פותרים את זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)