ויאגרה וטינטן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ויאגרה וטינטן
    רמי
    14/07/2009

שלום ד"ר
    אני בחור בריא לחלוטין ללא בעיות מיוחדות (כבן 40)
    לפני עשר שנים התחילו לי בעיות בזיקפה (חלשה מאוד ושפיכה מהירה) יש לציין שקודם לכן הכל היה בסדר ופעל מצוין.
    לאחר בדיקות דם דופלר וכו,לא נמצא כל פגם אך המצב לא השתפר, המצב רק הולך ומחמיר.
    התשובה האולטימטיבית היא הכל בראש שלך תרגע זה יעבור.(הלואי וזה היה נכון)

לאור הבעיה התחלתי לקחת ויאגרה מדי פעם באופן לא קבוע. לפני כ5 שנים הופיע לי פתאום טינטון בשתי האוזניים (ללא סיבה מיוחדת) אני חושב שיש קשר לשימוש בתרופה אך אני לא בטוח.
    תחושתי היא שלאחר שימוש בתרופה יש החמרה אך לאחר מכן המצב חוזר לקדמותו.(לאחרונה יש הדרדרות גם בענין הזה)
    מעונין לדעת האם תרופות כמו ויאגרה יוצרות בעיה לתווך ארוך או שזה מקומי כל זמן שהתרופה משפיע (טינטון) האם יש קשר לטינטון לדעתך?
    אשמח לשמוע אם יש לך רעיון כלשהו שיכול לעזור לי גם בענין האין אונות
    תודה מראש
    רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה וטינטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ר

ד''ר נחום זילבר
    14/07/2009

יתכן אולם לא בטוח כלל שיש קשר בין הויאגרה ובעיה זו.
    בירור בעית האין אונות החלקית צריכה להתבצע אצל רופא מומחה בנושא זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אונות ויאגרה וטינטון

רמי
    14/07/2009

תודה על תשובתך המהירה ד"ר
    איך אפשר לברר אם יש קשר בין השימוש לטינטון (אולי זה יביא אותי לפתרון הבעיה שדי מציקה לי)?

לגבי האין אונות, כפי שצינתי כבר הייתי אצל מספר אורולוגים,עברתי npt דופלר ובדיקות דם-על פניו כולם תקינות. אני ממש לא יודע מה לעשות יותר. הכל בסדר אבל הבעיה לא מגיע לפתרון והיא רק הולכת ומחמירה
    חייב לציין שאפילו ניסיתי סרוקסט לאחר התיעצות פסכולוגית (אני בריא לחלטוין בנפשי ובגופי)
    התרופה לא השיגה כל שינוי והשימוש בה הופסק.
    אני באמת אשמח לשמוע אם יש לך כל כיוון או רעיון אחר שיכול להוביל אותי לפתרון הבעיה.
    ושוב, תודה מראש על תשובתך
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמי

ד''ר נחום זילבר
    19/07/2009

הפסקת ויאגרה גורמת להפסקת תופעות הלוואי.
    אין צורך בסרוקסט לגבי בעיית האין אונות.
    צריך לברר את בעיתך מהתחלה ולנסות לשלב בין טיפול פסיכולוגי לבין טיפול פיסיולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו