טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16. לפני כמה חודשים במהלך משחק כדורגל , כדור פגע בי בפין. יומיים לאחר הפגיעה חשתי כאבים בזמן הטלת השתן ולא ייחסתי לזה חשיבות. לאחר מכן הפסקתי לקום עם זקפת בוקר וגם כשהגעתי למצבים של לשכב עם בחורה, לא הצלחתי לשמור על הזיקפה במשך 5 דקות ויותר. יש גם לציין שאני לא מאונן בכלל ולפעמים יש לי קרי לילה (גם בתקופה האחרונה שאני קם בלי בלי זקפה בבוקר) מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תענה, נושא זה מטריד אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן והמכה החדשה גרמה לבעיה בשופכה. אין צורך כעת לעשות דבר אםא להמתין. אם תופעות של בעיות בזקפה ממשיכות בעוד זמן פנה לאורולוג בקופ"ח שישלח אותך לביצוע בדיקת NPT.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד