טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פתולוגית זנב: 20 עד כמה שהבנתי הצורה בעיתית אם כי שאר הפרמטרים טובים אלא שנבדקתי אצל אורולוג עקב כאבים באשכים שאבחן לאחר מישוש המקום שיש לי דלקת(כמדומני שמדובר באפידידימיטיס) ונתן לי ציפרודקס וכן הפניה לבדיקות דם ולבדיקת זרע עוד חודשיים. הייתי מעונין לדעת האם הבעיה בזרע היתה עקב הדלקת וכן האם הזרע לאחר הטיפול האנטיביוטי יעלה באיכותו וכן חוות דעת על מצבי לנוכח נתונים אלו תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צודק. הפרמטרים טובים פרט לצורה (מורפולוגיה) שמראה תאים לא תקינים. יתכן ונובע מדלקת שתיארת. צפוי להשתפר לאחר טיפול אנטיביוטי, אם אין גורמים אחרים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד