וריד קשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריד קשה
    אנונימי
    27/07/2009

שלום,
    בעייתי היא שהעל הפין (הגליל-בין הכיפה לפין) גיליתי שיש וריד שהתקשה, גם כאשר אין זיקפה,
    הוריד מעט בולט וכשנוגעים אפשר להרגיש אותו בולט יותר מהאחרים,
    הדבר גורם לחוסר נעימות והייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות בנידון.

בעבר קרה הדבר ממש עם כאבים של וריד עצמו, שמתי לב שזה קרה אחרי ששמתי קונדום,
    באותה פעם הלכתי לרופא והוא אמר שיכול להיות שזה יעבור לבד, ושיכול להיות שזה ישאר ככה.

אני חייב לומר שבעבר זה לא קרה, ולכן אני מאמין שזה ככה מתוך סיבה מסויימת,
    כמובן שאתם המומחים וחשובה לי מאוד דעתכם, בנוסף אשמח לדעת אם יש דרכי טיפול שאתם ממליצים.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריד קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי יש משהו דומה

פלוני אלמוני
    05/01/2012

אני לא יודע אם זה ווריד או עורק או כל דבר אחר. איני רופא.
    זה פס, כמו איזה כלי דם, בלי הסתעפויות, בעובי של מילימטר. גודלו לא משתנה אם יש זקפה או אין. הוא תמיד נוקשה. מגע איתו יוצר תחושה לא נעימה קלה, כמו שמושכים חלש בשערות (למעשה בהתחלה חשבתי שזה בגלל שערות הערווה). הוא ממוקם בבסיס איבר המין, לא מגיע עד הסוף אבל מוצאו לא ידוע. מגע קרוב יותר לגוף עימו, באזור החיבור בין איבר המין לאגן גחונית יחסית, הוא יותר כואב.

זה לא כאב בלתי נסבל, אבל זה בכל זאת מעלה בי דאגה. כמו כן, לאחרונה התחלתי להשתמש יותר בקונדומים באופן רצוף וכפי שתארת הבן אדם לפני גם.

אני לא רגוע כיוון שאני חושש שזה סימטום לסרטן או משהו כזה. זה שיש עוד אדם עם אותו דבר מרגיע אותי. האם עליי לדאוג בכלל? לפי מה שנאמר זה עשוי להעלם מעצמו. אשמח לתשובות כנות. לא אכפת לי להיות לחוץ בגלל זה, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מוקדם אם קיים צורך לטפל. "מאוחר מידיי להשחיז את החרבות כשהמלחמה כבר התחילה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד?

ד''ר אורי גור
    27/07/2009

לא נראה שיש מה לעשות.
    תן לזמן לעשות את שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף...

אנונימי
    28/07/2009

קראתי פעם שבמקרים כאלה לפעמים נותנים למטופל לשתות תרופה המדללת את הדם,
    יכול להיות שזה קשור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו