מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריד קשהאנונימי27/07/2009
שלום,
בעייתי היא שהעל הפין (הגליל-בין הכיפה לפין) גיליתי שיש וריד שהתקשה, גם כאשר אין זיקפה,
הוריד מעט בולט וכשנוגעים אפשר להרגיש אותו בולט יותר מהאחרים,
הדבר גורם לחוסר נעימות והייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות בנידון.
בעבר קרה הדבר ממש עם כאבים של וריד עצמו, שמתי לב שזה קרה אחרי ששמתי קונדום,
באותה פעם הלכתי לרופא והוא אמר שיכול להיות שזה יעבור לבד, ושיכול להיות שזה ישאר ככה.
אני חייב לומר שבעבר זה לא קרה, ולכן אני מאמין שזה ככה מתוך סיבה מסויימת,
כמובן שאתם המומחים וחשובה לי מאוד דעתכם, בנוסף אשמח לדעת אם יש דרכי טיפול שאתם ממליצים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש משהו דומה
פלוני אלמוני05/01/2012אני לא יודע אם זה ווריד או עורק או כל דבר אחר. איני רופא.
זה פס, כמו איזה כלי דם, בלי הסתעפויות, בעובי של מילימטר. גודלו לא משתנה אם יש זקפה או אין. הוא תמיד נוקשה. מגע איתו יוצר תחושה לא נעימה קלה, כמו שמושכים חלש בשערות (למעשה בהתחלה חשבתי שזה בגלל שערות הערווה). הוא ממוקם בבסיס איבר המין, לא מגיע עד הסוף אבל מוצאו לא ידוע. מגע קרוב יותר לגוף עימו, באזור החיבור בין איבר המין לאגן גחונית יחסית, הוא יותר כואב.
זה לא כאב בלתי נסבל, אבל זה בכל זאת מעלה בי דאגה. כמו כן, לאחרונה התחלתי להשתמש יותר בקונדומים באופן רצוף וכפי שתארת הבן אדם לפני גם.
אני לא רגוע כיוון שאני חושש שזה סימטום לסרטן או משהו כזה. זה שיש עוד אדם עם אותו דבר מרגיע אותי. האם עליי לדאוג בכלל? לפי מה שנאמר זה עשוי להעלם מעצמו. אשמח לתשובות כנות. לא אכפת לי להיות לחוץ בגלל זה, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מוקדם אם קיים צורך לטפל. "מאוחר מידיי להשחיז את החרבות כשהמלחמה כבר התחילה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד?
ד''ר אורי גור27/07/2009לא נראה שיש מה לעשות.
תן לזמן לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף...
אנונימי28/07/2009קראתי פעם שבמקרים כאלה לפעמים נותנים למטופל לשתות תרופה המדללת את הדם,
יכול להיות שזה קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)