מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפים-אגן חוץ כלייתי מורחבנופר28/07/2009
שלום,
בת 31, נולדתי עם אגן חוץ כליתי מורחב בצד שמאל.
אדם בריא, מתעמלת הרבה, שותה הרבה.
בצעירותי (גיל 20) חוויתי הרבה דלקות שתן. כל נושא השתן והכליות חלש מאוד אצל משפחתי.
לפני 7 שנים פקד אותי לראשונה כאב חד בצד שמאל מלווה בהקאות.
קיבלתי אינפוזיה+פפוורין, לא מצאו אבנים
מאז הבעיה חוזרת על כצמה.
הייתי מספר פעמים אצל אורולוג, בדיקות דימות וCT.
מצאו אגן חוץ כליתי מורחב, הידרונפרוזיס קל - וזהו. לא נפתרה הבעיה.
אמרו שאין מה לעשות.
לאחרונה ההתקפים נהיו חזקים יותר, ממושכים יותר. ממש בלתי נסבלים.
גם לאחר התקף, תחושת הקשיחות בגב נמשכת ימים רבים. ללא קשר לכמות הנוזלים שאני שותה.
הייתי רוצה לדעת מה מעורר אותם כדי לדעת למנוע אותם.
נואשת!!!!!!! זה פשוט הפך לבלתי נסבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אורי גור28/07/2009האם בוצע מיפוי כליות לשלול הפרעה בניקוז הכליות? (ניתן גם לשלול בבדיקת CT מתאימה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
נופר29/07/2009כן-הנ"ל נשלל ב CT וגם בוצעו בדיקות בחומרים רדיואקטיביים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גור-אשמח אם תמשיך התשובה שהתחלת
נופר30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגן חוץ כליתי
ד''ר אורי גור31/07/2009אם בוצעו כל הבדיקות הנדרשות והכל בסדר, אז לא ברורה הסיבה לכאבים.
אגן חוץ כלייתי אינו מהווה גורם לכאבים.
מציע לפנות לאורולוג עם הצילומים שבוצעו ולהעריך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)