מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזיקפהאני28/07/2009
לד"ר שלום
מטבע הדברים אבקש להשאר אנונימי אך יש לי בעיה ושאלה שמטרידה אותי היות ורעיתי עובדת בקופת חולים בה אני מטופל והיא מאוד מוכרת שם ורוב החברה שאנו מבלים גם מחוץ לזמן העבודה היא מהקופה אני יודע שתוך שניות יחלו התלחשויות בנושא וסיבה זאת מונעת מימני לפנות ליעוץ במקום
טוב לאחר הקדמה זאת אגש לעינין אני סובל מזה מספר שנים מבעיה של חוסר זקפה ולמרות שנסיתי ויאגרה במספר מינונים ( הגעתי ל 100 מ"ל ) וכן נסיתי לויטרה ללא תוצאות יש לי מחלת סוכרת ברקע מטופלת באינסולין מזה כ 20 שנה אני בן 50
שמעתי שיש ניתוח להשתלת תותב או משהוא כזה ( סליחה על הבורות ) ואני מאוד רוצה להמשיך ולהנות מחיי מין נורמלים ולכן אשמח לקבל הדרכה והספר על האפשרויות הפתוחות לפני
אשמך לקבל תשובה
וסליחה על הטרחנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה וסכרת
ד''ר נחום זילבר28/07/2009בפורום זה אכן תוכל לקבל תשובות לשאלותיך מבלי להחשף. ישקשר ישיר בין סכרת והפרעות בזקפה.
לגבי טיפול:
א. יתכן ותוכל להיות מטופל בתרופות שציינת. אולם, יש לקחת אותם בזמן המתאים ובמינון המתאים וזאת בהתאם להנחיות אורולוג המתמצא היטב בתחום זה של הפרעות בתפקוד המיני.
ב. במידה וטיפול תרופתי לא מצליח קיים טיפול בהזרקות מקומיות בפין הניתנות לפני מגע מיני עם תןצאות מצויינות ללא סיבוכים או תופעות לוואי.
ג. ניתוח תותב הנה האפשרות האחרונה שנותרה לגבר עם תפקוד מיני גרוע ביותר. אולם יש לדעת שניתוח זה הוא בלתי הפיך. כשלון בניתוח זה לא יאפשר קיום מגע מיני כלשהו בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)