בעיות בתפקוד

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד
    ya
    03/08/2009

לאחרונה אני חושש שהתפקוד המיני שלי לקוי. אני מתקשה להגיע לזקפה מלאה וכאשר אני פולט זרע הכמות הנפלטת נראית לי נמוכה. האם תוכלו לייעץ לי אצל מי להיבדק ומהם הבדיקות שעלי לעבור? אני לגמרי בור בנושאים האלה ובגלל הבושה לא סיפרתי לאף אחד על הבעיות.
    אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקוד מיני

ד''ר אורי גור
    04/08/2009

פנה לאורולוג
    לרוב לאחר קבלת הסטוריה רפואית, בדיקה גופנית ולעתים בדיקות מעבדה ניתן להציע טיפול אם נדרש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ya
    04/08/2009

מכיוון שדרך קופ"ח כללית צריך הפניה מרופא משפחה - עניין די מביך - האם תוכל להמליץ לי על אורולוג טוב באזור ירושלים שמקבל בשר"פ? מהו סדר הגודל של המחיר לפגישה עם רופא כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוכה

ד''ר אורי גור
    06/08/2009

נסה להתגבר על המבוכה.
    מצטער אך איני יודע מי מקבל בשר"פ, ואיני מודע לתעריפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו