מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרעאלמוני012303/08/2009
עלי לבצע בדיקת זרע, רופא המשפחה נתן לי הפנייה, בחלק מהמכונים טוענים שאפשר רק עם טופס 17 חלק אומרים רק הפניית גניקולוג וחלק אומרים שמספיק רופא משפחה.. איך אני אמור לדעת אם אני זכאי לבדיקה או לא?
רציתי לדעת האם ניתן לבצע את הבדיקה במרפאה ואם כן איך? מצטער על השאלה אבל בכל זאת צריך פרטיות וזמן כדי לבצע את הבדיקה במיוחד כשזה במקום ציבורי..
כמו כן אינני מסוגל להגיע לפורקן ללא חומר סיכה, הבנתי שזה פוגע בבדיקה, אך רציתי לשאול האם כל חומר סיכה פוגע או שיש חומרים שניתן להשתמש בהם, או אפילו רוק, כי על יבש אצלי זה בלתי אפשרי ..
תודה רבה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד''ר אורי גור04/08/2009הדברים ראויים לבדיקה עם המכון:
לפי מיטב ידיעתי אתה זכאי לבדיקה, רק תוודא לפני שהמכון המתאים מכיר בטופס המתאים...
וכמובן תשאל במכון באיזה חומרי סיכה ניתן להשתמש,
וכמה זמן אפשרי ממתן החומר ועד למסירתו למעבדה (יתכן שניתן, אם אתה גר קרוב, להביא את הבדיקה מהבית...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)