שאלה לגבי מחלת פיירוני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מחלת פיירוני
    א
    03/08/2009

שלום רב!

אני בן 21 ויש לי נטיה של איבר המין שמאלה. בזמן האחרון יש לי בעיה להגיע לזקפה ולשמר אותה ועם הזמן הבעיה רק מחריפה. בנוסף כאשר אני גומר האיבר שלי משתחרר ונרפה מיד ואני צריך לחכות לפחות שעה עד הפעם הבאה בניגוד למה שהיה פעם. כמו כן אם אני מאונן/ מקיים יחסי מין יותר מפעם אחת אז יש לי כאבים באיבר המין.

מה שקרה לי זה ככה:
    את העובדה שהפין עקום אני זוכר עוד מגיל קטן אבל פעם אחת כשהייתי בן 13 אוננתי הרבה מאוד פעמים ביום מסוים (משהו כמו 6 פעמים) ובפעם האחרונה הרגשתי כאב חד לפני שגמרתי. מאז בכל פעם שאוננתי יותר מפעמיים הרגשתי את הכאב הזה ובתקופה יותר מאוחרת התחלתי להרגיש אותו גם בפעם השניה ביום שבה אני מאונן/מקיים יחסי מין. בערך עד גיל 19 עמד לי בסדר גמור אבל אחרי גיל 19 התחלתי להרגיש בהחלשות של הזקפה ועכשיו בגיל 21 יש לי בכלל בעיה להגיע לזקפה ואם הגעתי אז יש לי בעיה לשמר אותה. בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין אז הוא היה רך בשלב מסוים ואז התקשה שוב וגמרתי, וביום הבא שמתי לב לשטף דם בקוטר של בערך 3 מ"מ על איבר המין שלי. מה שרציתי לשאול זה בעצם אם יכול להיות שיש לי את מחלת פיירוני? ואם כן אז מה עושים במצב הזה? אני די מיואש כי קבעו לי תור לאורולוג רק לבעוד חודשיים...

נ.ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שנה עברתי ניתוח (לא קשור לזה) ואחריו (בגלל שדיממתי) נתנו לי הרבה חומר שגורם לקרישה, ואחרי הניתוח גם לא יכולתי לאונן ונדמה לי שחלה הרעה במצב אחרי הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מחלת פיירוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת והחלשות הזקפה

ד''ר אורי גור
    04/08/2009

הדברים שמתוארים אינם אופיינייים למחלת פיירוני.
    עם זאת, יתכן ובעבר נגרם קרע קטן בעטיפות הפנימיות של הפין (המכונה שבר של הפין)
    פנה לאורולוג לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד כמה שאלות

א
    04/08/2009

כמו שאמרתי, התור שלי הוא רק בעוד חודשיים, האם אני יכול להמשיך לקיים יחסי מין בתקופה הזאת?

ועוד דבר שרציתי לציין זה שלפעמים אחרי שאני גומר אני גם מרגיש מעין כאבים באזור שם- בעיקר כשאני עומד (אני ולא האיבר). בנוסף אחרי שאני גומר האיבר נראה כאילו הוא מסובב קצת על צירו- כלומר לא נטיה למעלה למטה שמאלה או ימינה אלא סיבוב רדיאלי שמאלה סביב הציר שבו הוא עומד.

השאלה האחרונה שלי היא מהו הטיפול במצב הזה (של קרע בעטיפות הפין)? אני בן 21 ומאוד לא רוצה להיות אימפוטנט בגיל כ"כ צעיר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אורי גור
    04/08/2009

גם אם באמת היה פעם קרע קטן הוא החלים מזמן
    לדעתי קיום יחסי מין לא יפריע או יחמיר את מצבך.
    לא מכיר קשר בין עמידה לכאבים באזור.
    קצת מסובב על צירו לא אמור להפריע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטער מאוד שאני מציק אבל...

א
    04/08/2009

אז למה עדיין יש לי כאבים אם אני מקיים יחסי מין יותר מפעם אחת?
    בנוסף די קשה לי להגיע לזקפה ולשמר אותה (הרבה פעמים יש לי מעין חוסר תחושה במקום), אם הקרע החלים אז מה יכול להיות הגורם?
    ואגב גם כשאני מגיע לזקפה זו לא זקפה כמו פעם (כאילו הוא פחות קשה ממה שאני זוכר לפני כמה שנים)....

נ.ב. אני באמת מצטער שאני מבזבז ככה את הזמן שלך פשוט אני אהיה בלחץ חודשיים שלמים אחרת...
    ולא התכוונתי לפרסם את התגובה הקודמת פעמיים פשוט בטעות לחצתי על refresh...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תוכל רק לענות בבקשה לשאלה

א
    06/08/2009

אני ניסיתי מאז לקיים יחסי מין ולאונן ואני צריך לגרות את עצמי הרבה זמן גם מחשבתית וגם פיזית על מנת להגיע לזקפה. אומנם אני יכול להגיע לזקפה לא רעה אבל ברגע שאני מפסיק לגרות אותו אפילו לכמה שניות כדי ללבוש קונדום אז הוא נופל מהר מאוד...
    רק לפני כמה שבועות היה מספיק לי גירוי הרבה יותר קטן כדי להעמיד אותו והוא היה עומד הרבה יותר יציב. יכולה להיות הדרדרות כ"כ מהירה בתפקוד המיני?
    ועוד פרט שקצת מדאיג אותי זה שכבר אין לי זקפות בוקר (אולי אחת לכמה חודשים) כבר כמה שנים...
    כמו כן אודה לך אם תוכל גם להתייחס בבקשה לשאלה הקודמת שרשמתי...
    ודבר אחרון: האם יש מאכלים טבעיים כלשהם שמומלץ לאכול ויכולים לעזור בעניין הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד כמה שאלות

א
    04/08/2009

כמו שאמרתי, התור שלי הוא רק בעוד חודשיים, האם אני יכול להמשיך לקיים יחסי מין בתקופה הזאת?

ועוד דבר שרציתי לציין זה שלפעמים אחרי שאני גומר אני גם מרגיש מעין כאבים באזור שם- בעיקר כשאני עומד (אני ולא האיבר). בנוסף אחרי שאני גומר האיבר נראה כאילו הוא מסובב קצת על צירו- כלומר לא נטיה למעלה למטה שמאלה או ימינה אלא סיבוב רדיאלי שמאלה סביב הציר שבו הוא עומד.

השאלה האחרונה שלי היא מהו הטיפול במצב הזה (של קרע בעטיפות הפין)? אני בן 21 ומאוד לא רוצה להיות אימפוטנט בגיל כ"כ צעיר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו