מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בתפקודאני08/08/2009
שלום ,
אני בן 32 משקל 82
יש לי בעיה בתפקוד המיני אני אסביר, יש מצבים שאני מגיע עם בת זוג קבוע ו/או לא קבוע לקטע מיני והאיבר מתפקד כמו רולטה ז"א יש מצבים שהוא עומד זקוף כמו שצריך אחלה סקס אפשר גם כמה פעמים והכל טוב אבל יש פעמים עם אותו בת זוג או בת זוג חד מזדמנת שפשוט אין תגובה ואני הכי רוצה שבעולם או שיש תגובה והוא זקוף ואחרי דקה שתיים נופל פשוט משגע
הלכתי לאורולוג עשיתי מספר בדיקות דם הוא אמר שלפי דעתו אין כל בעיה
ואם אני רוצה אני יכול להמשיך טיפול אצל אינדיקרינולוג (מקווה שאין שגיאת כיתיב :O) )
ואז גיליתי כדור בשם הרבה גרא לוקח אחד אחרי 20-40 דקות מרגיש קצת לחץ דופק גבוהה יותר לכמה דקות ואז הכל רגיל אבל ל12 + שעות זה לא רולטה אני מתפקד 200%
העיניין הוא שאני מעדיף בלי כדורים וכן טבעי
אין לי בעיה פיזית ממה שקראתי כי אם היה גם הכדור לא היה עוזר וגם זה לא היה עומד בזכות עצמו .
השאלות שלי הם :
1.מה דעתך ? מה כדאי לעשות בכדי לפתור ?
2.האם כדאי ללכת שוב לאורולוג אחר ?
3. למה זה קורה בכלל למה אין לי שליטה מלאה עליו כמו על היד או כל דבר אחר בגוף
4.האם אתה מכיר את הכדור שאני לוקח הרבה גרא ? מומלץ האם יש תופעות לוואי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני
ד''ר אורי גור09/08/2009השגת זקפה אינה תהליך בטוח (ובוודאי שאין לנו שליטה עליו), אך העובדה כי לעתים אתה משיג זקפה טובה מעידה על כך שהמנגנונים הפיזיולוגיים פועלים היטב.
האם יתכן מרכיב נפשי? לחץ? חרדת ביצוע? עייפות? ועוד.
לא ממליץ על כדורים שאינם בדוקים ויכולים להיות מסוכנים לעתים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדור אינו מאושר לשיווק בישראל
אביב16/08/2009נכנסתי לאתר של היבואן והעלתי את האישור של משרד הבריאות ולהפתעתי ראיתי שהאישור הינו משנת 2005 וכתוב שם במפורש "לשיווק באוטונומיה בלבד" כלומר המוצר מיועד לשיווק בשטחים בלבד ולא בישראל.
אם משרד הבריאות לא אישר את השיווק בישראל , איך הוא נמכר בחנויות טבע ובאנטרנט ללא הפרעה.
מבחינתי זה אומר דרשני, אני בכדור הזה לא נוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב צודק
ד''ר אורי גור16/08/2009ממליץ להימנע מחיקויים וכדורים מוזלים ממקורות מפוקפקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)