טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עניינו אותי בזמן האחרון בביטוח סיעודי לאישתי ולי לעתיד,אך כשהסתכלתי על פרטי הפוליסה נכתב שם שאחד התנאים להחשב חולה סיעודי הוא אי שליטה על סוגרים. א. מה הסיכוי שכאדם מבוגר,בעוד כמה שנים,אסבול בכלל מהתופעה הזו? (אחרת,אין לי סיבה לעשות את הפוליסה,כי לא אוכל לממש אותה) ב. כיצד ניתן להוכיח שאני אכן סובל מבעיה זו,בבוא העת? (האם יצטרכו לעשות לי בדיקת אולטרסאונג למשל על מנת להוכיח שאני סובל מהבעיה?)
אני קצת מבולבל :( בברכה,רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מציע לקרוא שוב את תנאי הפוליסה. לא משוכנע כי אובדן שליטה על סוגרים הינו תנאי הכרחי להחשב כסיעודי. אולי אחד מהתנאים? בכל מקרה, הסיכוי לא ניתן לחישוב, ובודאי ששונה עם הכוונה לסוגרי מערכת השתן? מערכת העיכול? שניהם? בדיקת אולטראסאונד אינה תורמת להוכחת בעית שליטה. מציע לבדוק עם חברת הביטוח מה נדרש מבחינתם להוכחת בעיה כזו או אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד