מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפיכה מוקדמתתומר21/08/2009
עוד לפני שהחלטתי לפנות לגורם מקצועי,ניסיתי להבין בעצמי את הגורם לשפיכה מוקדמת.אני נשוי ונמצא במערכת זוגית שאינה לוחצת אותי והיחיד שקשה לו עם המצב זה אני..
אני מאמין שלא מדובר בלחץ בזמן היחסים (או גם מתח כללי ) מכיוון שכשאני מאונן אני גם כן מגיע מהר מאוד לגירוי של שפיכה. אני יודע לשלוט בעצמי-זה לא שאני "רץ ללא מעצורים"- להפך.אבל כשזה מגיע לשלב הזה.. זה ממש מאבק לעצור בכל פעם מחדש וזה מוריד הרבה מההנאה.אם לא המשחק המקדים לא חושב שהיה לי טעם בחיי מין כי באמת החלק של החדירה מאוד מתסכל.
מה שכן הבחנתי הוא שהגירוי בצד העליון של הפין בחלק שצמוד לכיפה ,הוא האזור שמביא אותי ביתר מהירות לקראת שפיכה מוקדמת.
אשמח לדעת באילו דרכים ניתן לטפל בעניין והאם באמת מדובר בגורם פיסיולוגי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
ד''ר אורי גור21/08/2009ישנו טיפול במשחה המאלחשת את הפין ומקטינה את עוצמת הגירוי
יש גם טיפול תרופתי
אם מעוניין- פנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)