מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה - שיטת גת וגורן מול ניתוחאורי21/08/2009
שלום,
בעיקבות OTA חמור פניתי לאורולוג שאבחן וריקוצלה (עשיתי אולטראסאונד בשביל לאשר).
חקרתי קצת את הנושא ושמעתי על שיטת גת וגורן.
האורולוג טעון ששיטת גת וגורן מסוכנת כי שמים פקק בוריד שיכול "לטייל" בגוף ואולהים יודע לאן זה מגיע. לכן הוא ממליץ על ניתוח "רגיל". מצד שני גת וגורן טוענים שהשיטה שלהם עדיפה וטובה יותר כי מטפלים בורידים שאין מטפלים בהם בניתוח. כמו כן לא מדובר בניתוח והתאוששות הרבה יותר קלה ומהירה.
רציתי לדעת האם האורולוג צודק - האם שיטת גת וגורן באמת מסוכנת?
תודה,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור21/08/2009ישנן מספר שיטות לטיפול בוריקוצל, ביניהן מספר ניתוחים וכן חסימת הורידים בצנתור (מבוצעת גם על ידי גת וגורן).
נכון ששמים "פקק" בוריד אך הוא אינו נוטה "לטייל". נכון שבצנתור יכולים להיות סיבוכים משמעותיים, אם כי נדירים. כך גם בניתוח.
יש יתרונות וחסרונות שונים לכל שיטות הטיפול, אך אין יתרון מובהק לאף אחד מהם,
בשקלול מורכבות הטיפול, תופעות הלוואי האפשריות וסיכויי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה - גת גורן
לירון09/11/2010בעלי עבר ניתוח לתיקון וריקוצלה אצל גת גורן לפני כשנה ואין שום שיפור במדדי הזרע שלו.
כשהראנו את התוצאות לד"ר גת לאחר 3 חודשים הוא טען שהתוצאות ייראו לאחר 6 חודשים, וכעת שנה לאחר מכן כל מה שנותר לו לומר זה שהטיפול אינו 100% הצלחה.
שתכירו שיש גם מקרים שלא עובדים, למרות שהוא תמיד מספר רק על המקרים מוצלחים.
לא ממליצים בשום פנים ואופן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
שירן22/01/2011שלום , בעלי צריך לעבור הניתוח הזה אז לבעלך לא היה זרע בכלל כי בעלי אין לו בכלל ואנחנו מטלבתים אם לעשות או לא אני מקווה לספר קצת מה קרה בדיוק . אנחנו לא יודעים מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגת גורן-לא מומלץ בכלל,מנסיון
בחור20/09/2012עברתי את הטיפול אצל גת-גורן לפני כשנתיים,בעקבות וריקוצלה דו צדדי. ד"ר גת היה מקסים וחברותי לפני הטיפול. עברתי את הצינתור,ודי מהר לא הייתי מרוצה מהתוצאה(הורידים פשוט נשארו כשהיו),לפני הטיפול ספירת הזרע שלי היתה כ9 מיליון,ובשתי בדיקות שעשיתי לאחריו,אחת היתה 20 מיליון ואחת לאחריה 6 מיליון. בעקבות הבדיקה האחרונה שהיתה נמוכה עוד יותר מלפני הטיפול,חזרתי למרפאה של דוקטור גת מספר פעמים,יש לציין שהוא התייחס אלי בזלזול מופגן שהדהים אותי,וסירב להודות שהטיפול לא הצליח. באחת הפעמים שחזרתי למרפאה של גת,נקבעה לי פגישה עם רופא חדש שאני לא זוכר את שמו שמטפל במקרים שחזרו,הוא היה מאוד נחמד ולאחר בדיקה קצרה אמר שאכן רואים חזרה של הוריקוצלה,ואמר שיעביר את הממצאים לד"ר גת.אף אחד לא חזר אלי מהמרפאה,ואחרי המון טלפונים הסכימו לקבוע לי פגישה איתו,בפגישה הוא טען שהרופא(שעובד אצלו) שטיפל בי,הוא לא מוסמך ולא מומחה,וקבע שוב שאין שום חזרה של הוריקוצלה. אציין בנוסף שהסיבה העיקרית שהלכתי לגת מלכתחילה היא עקב כאבים מהוריקוצלה,ולאחר הטיפול דוקטור גת אמר שהוא לא מטפל בכאבים(שעדיין קיימים). לקחתי הלוואה מהבנק שאותה אני עדיין משלם,והוצאתי את כל החסכונות שלי כדי לשלם 36,000 ש"ח,והיחס שקיבלתי לאחר הטיפול היה מחפיר ומזלזל. ממליץ להתרחק מהאיש ומהטיפול שהוא מציע אלא אם ניסיתם כבר הכל ויש לכם המון כסף. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)