ביופסיה של הערמונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ביופסיה של הערמונית
    חיים
    04/09/2007

ב-25 ביולי עשיתי ביופסיה של הערמונית שיצאה תקינה. בנוזל הזרע יש עדיין שאריות של דם ובדיקת שתן כללית שעשיתי לפני שבוע וחצי נמצאו בנוזל השתן 107 תאים אדומים ו-11 לבנים. יש לצין כי יש לי גם אבנים (כ-3 שנים) אבל מעולם לא היה לי דם בשתן. אני בן 48 ואני לוקח קרטיה כי אני בקבוצת סיכון. הפסקתי לקחת קרטיה 5 ימים לפני הביופסיה ו-10 אחרי. שאלותי הם:
    האם זה תקין? אם כן מתי אני צריך לצפות לריפוי מלא?
    אני צריך לעשות איסוף שתן כדי לחקור בעיית אבנים שיש לי. האם אפשר לעשות זאת במצב זה או להמתין?
    ידוע לי שה-PSA עולה לאחר הביופסיה ויורד חזרה לאחר תקופה מסוימת. תוך כמה זמן זה יורד?
    האם נוזל הערמונית מתחלף כל 24 שעות כמו הזרע או שהוא מיוצר מחדש לאחר קיום יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה של הערמונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה

ד''ר נחום זילבר
    19/09/2007

אחרי ביופסיה בערמונית יש בשכיחות גבוהה דם בשתן ובזרע. רצוי לא לעשות בדיקות נוספות הקשורות במערכת השתן במשך 3 חודשים. לגבי נוגדי קרישה יש לחזור לקחתם בהתאם לשיקולו של הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו