דלקת יותרת האשך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת יותרת האשך
    תום
    31/08/2009

שלום,
    לפני כחודש החלו לי כאבים באשך הימני. הופניתי לבדיקת אולטרהסאונד שם נמצאה וריקוצלה משני הצדדים, עם היפוך זרימה בעת וולסלבה וציסטה קטנה מצד ימין כמו גם זרימת דם מוגברת בצינור. הרופא אמר כי אלו לא הגורמים לכאבים החדים, ואכן עד שראיתי אורולוג כעבור יומיים האשך התנפח והיה ברור כי זו דלקת ביותרת האשך. טופלתי בציפרופלוקסצין למשך 10 ימים, כאשר מהיום השלישי חל שיפור עד שלבסוף הנפיחות והכאבים נעלמו, פרט לרגישות קלה מדי פעם. מאז חלפו כשבועיים, ואז התחלתי לחוש שמתחילה שוב דלקת הפעם בצד שמאל. יש כאבים ונפיחות בעיקר ביותרת האשך השמאלי אך גם בצינורות הזרע. לפעמים יש גם כאב קל מצד ימין. מחר יש לי תור לאורולוג שאני מניח שיתן לי אנטיביוטיקה, אך אני חושש שהבעיה תחזור. האם זהו זיהום בקטריאלי או שלא בהכרח? אילו בדיקות ניתן לבצע כדי לגלות את מקור הזיהום או הבעייה?
    תודה,
    תום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת יותרת האשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת יותרת האשך

ד''ר אורי גור
    01/09/2009

באדם מבוגר לרוב הזיהום חיידקי
    לכן הטפול הוא אנטיביוטי
    ניתן לשלוח תרביות לאתר את הגורם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו