מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה בשתן ובפליטת זרעאיציק01/09/2009
יש לי צריבה בשתן ובפליטת זרע כבר חודשיים - 3 חודשיים , עשיתי בדיקת שתן 4 פעמים ולא היה כלום , הרופא משפחה הפנה אותי לאורולוג והוא אמר שיש לי דלקת בערמונית (הוא קבע זאת ללא כל בדיקה ) ונתן לי אנטיביוטיקה - ציפרוגיס 500 בבוקר ו500 בערב למשך 30 יום , תוך כמה זמן אמורה להשפיע לקיחת התרופה - אני לוקח כבר 3 ימים ועדין יש צריבה בשתן ובפליטת זרע .
תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש
ד''ר אורי גור02/09/2009השלם הטיפול למשך חודש ואז הערך שוב אם יש שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה ד"ר .
איציק02/09/2009למה חודש אם בד"כ שמקבלים אניטביוטיקה כמו מוקיספן מקבלים ל7-10 ימים ומרגישים שיפור תוך יום-יומיים ? ואיך הרופא קבע שיש לי דלקת בלי לנגוע / לבדוק אותי ורק על סמך שאמרתי לו שיש לי צריבה בשתן ועשיתי 3 פעמים תרבית שתן ולא מצאו כלום והוא שאל אותי אם יש גם צריבה בפליטת זרע ועניתי שכן אז הוא אמר "כנראה שיש לך דלקת בערמונית" ... תיקח ציפרו 30 ימים 500 בבוקר ו500 בערב .
* יש לי כאבים בצד ימין וגם בגב בצד ימין , מה הסיכוי שיש לי אבנים בכליות לפי מה שאני מספר ומה הסיכוי שזה באמת דלקת בערמונית ?
אני סובל מדלקת קרוהן בחיבור של המעי הדק עם המעי הגס וגם מתיסמונת פיברומיאלגיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בערמונית
ד''ר אורי גור05/09/2009אבחנת דלקת בערמונית מסתמכת בעיקר על תיאור התלונות על ידי המטופל
כיוון שלוקח זמן לאנטיביוטיקה לחדור לערמונית צריך טיפול ממושך
אם יש גם כאבים במותן וחשש שמדובר באבנים- יש לפנות לרופא ולבצע צילומים של דרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי צילום ...
איציק05/09/2009האם אולטראסאונד מספיק או צריך עוד משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)