צריבה בשתן ובפליטת זרע

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן ובפליטת זרע
    איציק
    01/09/2009

יש לי צריבה בשתן ובפליטת זרע כבר חודשיים - 3 חודשיים , עשיתי בדיקת שתן 4 פעמים ולא היה כלום , הרופא משפחה הפנה אותי לאורולוג והוא אמר שיש לי דלקת בערמונית (הוא קבע זאת ללא כל בדיקה ) ונתן לי אנטיביוטיקה - ציפרוגיס 500 בבוקר ו500 בערב למשך 30 יום , תוך כמה זמן אמורה להשפיע לקיחת התרופה - אני לוקח כבר 3 ימים ועדין יש צריבה בשתן ובפליטת זרע .
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשתן ובפליטת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש

ד''ר אורי גור
    02/09/2009

השלם הטיפול למשך חודש ואז הערך שוב אם יש שיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה ד"ר .

איציק
    02/09/2009

למה חודש אם בד"כ שמקבלים אניטביוטיקה כמו מוקיספן מקבלים ל7-10 ימים ומרגישים שיפור תוך יום-יומיים ? ואיך הרופא קבע שיש לי דלקת בלי לנגוע / לבדוק אותי ורק על סמך שאמרתי לו שיש לי צריבה בשתן ועשיתי 3 פעמים תרבית שתן ולא מצאו כלום והוא שאל אותי אם יש גם צריבה בפליטת זרע ועניתי שכן אז הוא אמר "כנראה שיש לך דלקת בערמונית" ... תיקח ציפרו 30 ימים 500 בבוקר ו500 בערב .

* יש לי כאבים בצד ימין וגם בגב בצד ימין , מה הסיכוי שיש לי אבנים בכליות לפי מה שאני מספר ומה הסיכוי שזה באמת דלקת בערמונית ?
    אני סובל מדלקת קרוהן בחיבור של המעי הדק עם המעי הגס וגם מתיסמונת פיברומיאלגיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בערמונית

ד''ר אורי גור
    05/09/2009

אבחנת דלקת בערמונית מסתמכת בעיקר על תיאור התלונות על ידי המטופל
    כיוון שלוקח זמן לאנטיביוטיקה לחדור לערמונית צריך טיפול ממושך
    אם יש גם כאבים במותן וחשש שמדובר באבנים- יש לפנות לרופא ולבצע צילומים של דרכי השתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי צילום ...

איציק
    05/09/2009

האם אולטראסאונד מספיק או צריך עוד משהו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו