ה צ י ל ו ,תעזרו לי! זה לא נגמר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ה צ י ל ו ,תעזרו לי! זה לא נגמר
    שני תורג'מן
    02/09/2009

לא יכולה יותר..לא יכולה..שמישהו בבקשה ימצא איזושהי פירצה..דרך לגמור עם זה. אני מתגייסת עוד שבוע !

אני שני,בת 19,מזה שנה..אני סובלת בכאבים וצריבות בדרכי השתן(או בנרתיק..)
    אני לא יודעת אם זה קשור,אבל זה התחיל עם זה שהתחלתי לקיים יחסי מין עם חברי.
    השנה,הצריבות האלה היו ברמות שונות,בתקופות מסויימות לא הייתי מסוגלת לשבת,הייתי חייבת כל הזמן להיות בשירותים ולעשות פיפי גם כשאין,לא הייתי ישנה כל הלילה מרוב כאבים,את רוב חיי השנה הייתי מבלה בשירותים.
    היו תקופות גם שזה לא היה ברמות היסטריות כאלה(ובאמת היסטריות,סבל לא אנושי בכלל)...בתקופות ה-לא היסטריות האלה,הייתי שותה מים,וזה היה עובר לי,אבל אחרי שעתיים..זה היה חוזר. חצי שנה לא היייתי בבית ספר בגלל זה!!

בזמן כאב הייתי מעדיפה לשבת על רצפה קרה בחורף,כדי להרגיש את הקור של הרצפה ולא את הכאב והצריבות ..רציתי שהקור של הרצפה יתגבר על הכאב ואני ארגיש אותו פחות..

אוקיי..הניסיונות לטפל בזה:
    -בדיקת שתן ,עשיתי,יצאה תרבית שלילית..אין חיידק. ( עשיתי עוד כמה בדיקות כאלה,שליליות לחלוטין)
    -בדיקת אולטרסאונד למציאת אבנים בכליות..שלילי,הכליות בסדר גמור...
    -אורודינמיקה (עם הקטטר) ,דרכי השתן שולטות בעצמן הכל בסדר.
    -עברתי ניתוח לפני כמה חודשים,ניתוח יותר ספיציפי,לבדוק את הבעיה בשורשיה..ניפחו לי את שלפוחית השתן ולקחו לי ביופסיה....... לטענת הרופאים,הכל בסדר.
    -כל מיני בדיקות גניקולוגיות חודרניות,לקיחת דגימות..הכל מושלם.
    -בדיקות למחלות מין! אין לי מחלות מין. .. אני לוקחת גלולות.
    -אין לי ווסטבוליטיס.

מרחתי משחות נגד פטריות,לקחתי אנטיביוטיקות גם שלא צריך(אפילו שהיתה תקופה השנה של שבוע בערך שהאנטיביוטיקה עזרה..ציפרדוקס,ובכל זאת לקחתי את התרופה אחרי כמה חודשים והיא פתאום לא עזרה).,כל מיני תרופות טבעיות,נרות ג'ל וכ'ו.

אין....והרופאים טוענים שהכל בסדר איתי,ולא מבינים מאיפה זה נובע,וממה..המצב כל כך רע שהם שלחו אותי לביופיטבק.

לפני כחודש,החלטתי ללכת לרופא מומחה,אחרי שהגניקולוג שלי,וגם האורולוג שלי הרימו ידיים.
    כרגיל,גם הוא והרופאים שהתלוו אליו,לא מצאו שום דבר חריג....
    הביא לי אגיסטן 1( זה לא אמור להיות נגד פטריות?!!?),ועוד סוג אנטיביוטיקה מסויים
    לעזאזל.זה לא עוזר...

אני סובלת ברמות שאי אפשר לתאר, גם בקיום יחסי מין האיזור כואב ורגיש,....אני לא יכולה לישון רצוף כי אני קמה מהכאבים כל שלוש שעות..
    אני מתחילה טירונות בעוד שבוע.....אני לא רוצה לסבול..

למישהו יש פתרון?? החיים שלי ממש לא יציבים בגלל זה..אני רק בת 19..לא רוצה לסבול .נועדתי לסבול כל החיים?

שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשאלי את האורולוג שלך אולי יש לך...

בראל
    04/09/2009

אולי יש לך דלקת לא בקטריאלית בשלפוחית השתן, המחלה נקראת אינטרסטיטיאל סיסטיאיטיס, יכול להיות שזה מה שיש לך שזו למעשה תמונת ראי של הפרוסטיטיס שנמצאת אצל הגברים.
    אצלנו הגברים כאשר לא מוצאים חיידק או מימצא אז שולחים את חולי הפרוסטיטיסס לפסיכיאטר. שלא יספרו לך סיפורים!!!! יש טיפולים בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסטראל

מורדי
    05/09/2009

אני בן 55 וסובל מערמונית שפירה מעט מוגדלת ותכיפות במתן שתן. התחלתי טיפול בקסטרל 10 מ"ג ליום. שאלתי היא האם תרופה זאת מטפלת רק בתסמני הגדלת הערמונית או שהיא גם מקטינה את הערמונית ובכך היא גם פותרת את הבעיה ואז אפשר בעתיד להפסיק את מתן התרופה. כמו כן ברצוני לשאול האם תרופה זאת עלולה לפגוע בצורה כל שהיא בתיפקוד המיני(למשל שפיכה מאוחרת או אורגזמה אחורית בדומה לכריתת ערמונית וכו..) והאם מצבים אלו ואחרים הפיכים לאחר הפסקת נטילת התרופה. ברצוני להבהיר שתפקודי המיני תקין לחלוטין אבל רק עכשיו התחלתי לקחת את התרופה.
    אבקש תשובה בהקדם(מודאג)

בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסטרל - תשובה למורדי

ד''ר אורי גור
    05/09/2009

תרופה זו מטפלת בתסמינים ואינה משפיעה על גודל הערמונית
    לרוב אין תופעות לוואי הקשורות בתפקוד המיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה אורולוגית- תשובה לשני

ד''ר אורי גור
    05/09/2009

לפי מה שאת מתארת לא נראה שמדובר בבעיה אורולוגית
    פני לרופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו