מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוחד לאימפוטנציה בגיל צעיר.אורח07/09/2009
שלום, אני בן 18, ויש לי חשש לאימפוטנציה.
אני חושב שהבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אבל לא ממש שמתי לב אליה כי חשבתי שאולי אני סתם לא מחורמן מספיק עייף, או משהו בסגנון.
אבל עכשיו אפילו כשאני רוצה לאונן אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה, וגם אם כן, אני לא מצליח לשמור עליה מעל לדקה. אני גומר כרגיל (יוצא דיי הרבה זרע לפי דעתי, אם זה קשור...) אבל זה כמעט אף פעם לא בזיקפה שהיא 100% מוצקה וזקופה.
חשבתי על סיבות אפשריות, יש לי חברה כבר 4 חודשים, שנינו בתולים, עוד לא הגענו למצב של חדירה, אבל אני מפחד עכשיו אפילו לנסות.. אני חשבתי שאולי זה מהלחץ שאני איתה , כי אני יודע שהבעיה עלולה להיות גם פסיכולוגית, אבל אני כבר לא בטוח שזה בגלל זה.
סיבות אחרות שחשבתי עליהן אשר הן פיזיות:
סיבה אחת שעברתי ניתוח הרניה (בקע) באשך הימני, לאשך עדיין צורה קצת מוזרה מהרגיל, אם זה עלול להיות קשור, כיון שאני יודע שניתוחים עלולים להיות גורם לבעיה.
סיבה נוספת היא שיש לי בעיה בשריר מסויים בגב התחתון, שבגללו גם נרדמו לי הבוהנות ברגליים פעם (לקחתי כדורים של ויטמין B בשביל לטפל בזה והתחלתי לשחות, זה עזר) , ואמרו לי שזה בגלל שזה לוחץ על איזה עצב מסויים, זאת עלולה להיות גם כן סיבה לבעיה. בכל מקרה אני אמור להתחיל פיזיוטרפיה בקרוב בקשר לגב.
אני דיי בלחץ בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי, ואם חסר עוד מידע אז תאמרו. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר אורי גור12/09/2009לא סביר שקשור לבעיות האחרות שתיארת.
לא נראה שמדובר באימפוטנציה - האם יש זקפות בוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אורח13/09/2009לא תמיד, אפילו בזמן האחרון אפשר לומר שיותר ימים שאני קם בלי זיקפה מאשר ימים שאני קם עם זיקפה.
בכללי גם אם עומד לי אני לא מצליח להחזיק אותו 100% מוצק, הוא כאילו נע בין 40-70% זיקפה, היא אף פעם לא מלאה לגמרי ו'שה לי לשמור עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמ
ד''ר אורי גור14/09/2009לרוב האנשים אין תמיד זקפות בוקר
אבל קיומן, אפילו לסרוגין, מעיד על כך שמנגננון הזקפה עובד.
אם חלקיות הזקפה מפריעה לתפקוד - פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)