פין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פין
    אמיר
    09/09/2009

שלום חבר טוב שלי עבר עיבוי פין באחת המרפאות אחריי טיפול אחד הוא הרגיש כאבים והפסיק את הטיפול העיבוי נעשה בהזרקת סיליקון נוזלי רפואי השאלה שלי האם זה יכול לגרום לו לבעיות פוריות בעתיד פגיעה בזרע או בספירת הזרע ? אודה על תשובה מהירה כי הוא ממש בלחץ הוא לפני חתונה תודה מראש אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין של חבר

ד''ר אורי גור
    12/09/2009

אמור לחבר כי אינני ממליץ על הטיפול הנ"ל.
    אני משוכנע שהוא יוכל להתחתן וליהנות גם בלי לעבות.
    בכל מקרה- לא צפוי להפריע לפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיים לא מזריקים סיליקון לפין

אריק
    07/03/2011

גם עם רופאה פלסטיקי אומר שזה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיים לא מזריקים סיליקון לפין - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    09/03/2011

העבר תגובה זו שלך בכל פורום בריאות אפשרי כדי להגן על בחורים שעושים טעויות גבגיל צעיר ואחר כך משלמים עליהם לכל החיים. עשית מעשה נבון שהשלמת את השאלה של החבר הקודם שבפרוש נגרם לו נזק לכל החיים מבחינה אסתטית ורפואית. צריך להשמר ולהזהר מכל ההמלצות הקיימות באינטרנט או שיצאות מפי שרלטנים וגורמים נזקים אדירים לגברים צעירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו