חוסר חשק

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    א.א
    15/09/2009

שלום,
    אני גבר בן 29 וזה מכבר כמה שנים אני סובל מזקפה חלשה- גם בבוקר, למרות שלא תמיד יש- מה גם יש לי חשק מיני ירוד- אני יודע כי קיים קשר ישיר בין השניים. אני אינני יודע מדוע הבעיה קיימת, או פסיכולוגית או פיזיולוגית.
    אני למעשה חולה במחלת הנפילה כבר 14 שנים ונוטל תרופות שונות העלולות לגרום לבעית אין-אונות (כך כתוב בתופעות הלוואי). אני חולה במחלה מגיל 15 אך בעית הזקפה וחוסר החשק החלה בגיל 22. כבר הייתי בעברי אצל סקסולוגים וביצעתי בדיקות דם בנושא אך אמרו כי לפי הבדיקות לא נראה כי התרופות גורמות לי לבעית הזקפה החלשה.
    אני אינני יודע מה לעשות מכיוון ואני מפחד לבצע יחסי מין ואף אין לי חשק לאוננות כפי שהיה בעבר. בנוסף, כאשר אני כן מאונן אני לא נהנה מהאוננות ורוצה כבר 'לגמור' אך גם האורגזמה אותה מקבל די חלשה.
    מדוע לדעתך הבעיה של חוסר החשק והזקפה קיימות?ללכת לטיפול? ואם כן מי המטפל-סקסולוג או אורולוג? לבצע בדיקות דם ולראות את רמת הטסטסטורון הקיימת? האם מחלת הנפילה והכדורים אכן משפיעים לפי ידיעתך?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק

ד''ר אורי גור
    17/09/2009

ממליץ לבדוק את רמות ההורמונים. כך תוכל לברר האם יש סיבה הורמונלית לחסר החשק (בלי קשר מה הגורם לבעיה ההורמונלית).
    הפניה לאורולוג או סקסולוג לרוב על פי הגורם - פיזיולוגי או פסיכולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו