טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהלן. לפעמים אני מאונן מספר פעמים ביום, ואחרי הפעם השנייה או השלישית, אני חש כאבים עזים בישבן (לא חיצוני, פנימי) למשך כ 10-15 דק' ואז זה נפסק. דיברתי עם אנשים בפורום אחר, והם אמרו לי שזה יכול להיות בלוטת הערמונית שממוקמת בין הישבן לאיבר המין. אם הבנתי נכון, שם יש לי כאבים באיזור הזה, כאבים פנימיים לא חיצוניים למשך כ 10-15 דק'. אני לא מאונן בכח או מכווץ את שרירי הישבן תוך כדי אוננות. אני לא חש כאבים בזמן האוננות עצמה. אשמח לקבל חוות דעת מאורולוג כי אני מתבייש ללכת לרופא מומחה בעניין. מה הבעיה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן כאבים בערמונית אפשר שיורגשו באזור הרקטום, שק האשכים או ביניהם. יתכן גם כי יש קשר לכאבים באוננות. אל תתבייש - אם ישנה בעיה רצוי להיבדק ולנסות לפתור אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד