כאב בזמן קיום יחסי מין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן קיום יחסי מין
    תומר
    16/09/2009

שלום רב,

בזמן קיום יחסי מין ובייחוד בשלב ה"גמירה" ( פליטת הזרע) אני חווה כאבים חזקים. הכאבים מקורם בנקודה מסויימת בבטן התחתונה רק בצד שמאל, כאשר הכאב גם מוקרן לאשך השמאלי. הכאבים מתגברים בייחוד בזמן הגמירה, והתחושה היא שיש שריר שמתכווץ ובזמן ההתכווצות שלו יש את הכאב. בשגרה, אני מרגיש כאבים קלים מהאזור הזה. כל העניין הזה נמשך 4 ימים

הכאב החל לאחר הזזת רהיטים והפעלת לחץ תוך בטני ( בשירותים) כמה ימים לפני כן.יש לציין שבעבר האזור הזה מעט כאב, אך לא כמו עכשיו. בבדיקה אצל רופאת המשפחה, ובדיקת האזור מתחת לאשכים, היא שמה לב שהשרירים מתחת לאשך השמאלי הם בצורת מזלג, כלומר חלה מעט היפרדות. היא הפנתה לכירורג ואולטרא סאונד. לא אובחן, לא על ידי הרופאה ולא על ידי, בבליטה כלשהי אשר בולטת מהאזור הנ"ל במישוש

אני נרתע מלקיים יחסי מין והדבר משפיע עלי בצורה לא טובה, קשה לי מאוד עם זה.....אני עצבני ומתוסכל..........האם עליי להימנע מקיום יחסי מין, מה עושים בינתיים? מה זה יכול להיות?

בתודה מראש,

תומר (המודאג)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע?

ד''ר אורי גור
    22/09/2009

יתכן על פי התיאור כי מדובר בבקע במפשעה.
    יש להיבדק על ידי כירורג.
    בינתיים הימנע ממאמצים ובעיקר כאלה הגורמים כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו