מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בזמן קיום יחסי מיןתומר16/09/2009
שלום רב,
בזמן קיום יחסי מין ובייחוד בשלב ה"גמירה" ( פליטת הזרע) אני חווה כאבים חזקים. הכאבים מקורם בנקודה מסויימת בבטן התחתונה רק בצד שמאל, כאשר הכאב גם מוקרן לאשך השמאלי. הכאבים מתגברים בייחוד בזמן הגמירה, והתחושה היא שיש שריר שמתכווץ ובזמן ההתכווצות שלו יש את הכאב. בשגרה, אני מרגיש כאבים קלים מהאזור הזה. כל העניין הזה נמשך 4 ימים
הכאב החל לאחר הזזת רהיטים והפעלת לחץ תוך בטני ( בשירותים) כמה ימים לפני כן.יש לציין שבעבר האזור הזה מעט כאב, אך לא כמו עכשיו. בבדיקה אצל רופאת המשפחה, ובדיקת האזור מתחת לאשכים, היא שמה לב שהשרירים מתחת לאשך השמאלי הם בצורת מזלג, כלומר חלה מעט היפרדות. היא הפנתה לכירורג ואולטרא סאונד. לא אובחן, לא על ידי הרופאה ולא על ידי, בבליטה כלשהי אשר בולטת מהאזור הנ"ל במישוש
אני נרתע מלקיים יחסי מין והדבר משפיע עלי בצורה לא טובה, קשה לי מאוד עם זה.....אני עצבני ומתוסכל..........האם עליי להימנע מקיום יחסי מין, מה עושים בינתיים? מה זה יכול להיות?
בתודה מראש,
תומר (המודאג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע?
ד''ר אורי גור22/09/2009יתכן על פי התיאור כי מדובר בבקע במפשעה.
יש להיבדק על ידי כירורג.
בינתיים הימנע ממאמצים ובעיקר כאלה הגורמים כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)