נפיחות בפין שמתגברת בזמן פעילות מינ

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נפיחות בפין שמתגברת בזמן פעילות מינ
    נמרוד
    16/09/2009

שלום,

במהלך שמונה החודשים האחרונים הופיעה אצלי נפיחות על הפין כס"מ מהעטרה והיא מקיפה את האיבר בצורה רוחבית וברוחב של כס"מ, הנפיחות מתגברת במהלך פעילות מינית (מין או אוננות ממש לא משנה..) ונרגעת קמעה אחרי כמה ימים של חוסר פעילות.

הייתי אצל אורולוג לפני כחמישה חודשים והוא אמר לי לחכות חודשיים ושזה יעבור, זה לא עבר אז הלכתי לאורולוג אחר שאמר בדיוק אותו דבר, חזרתי אליו כחודשיים לאחר הביקור והוא רשם לי איבופן בגלל שאני עשיתי מחקר קטן באינטרנט וגיליתי את המחלה (Mondor's Disease of the Penis) ובמאמרים שקראתי נאמר שתרופות אנטי דלקתיות כאיבופן אמורות לעזור ואם לא אזי ניתוח אמור לפתור את הבעיה.

לצערי עושה רושם שהאיבופן גורם לי לשלשול חריף (אחרי יומיים), אולי בגלל שיש לי מעי רגיז, אני מתכנן לנסות שוב עוד כמה ימים אחרי שהקיבה תרגע אבל בגלל שהיה לי הרושם שרשמו לי את התרופה רק בגלל שביקשתי ולא בגלל שחשבו שזה באמת יעזור רציתי לדעת האם ניתן לעשות עוד משהו בנידון? לדוגמא Duppler Ultrasound כדי להבין האם זו באמת הבעיה או אולי ניתוח במידה ובאמת יש סתימה בעורקים?

אשמח מאוד לקבלת תשובה כי תופעה זו גורמת לי אי נעימות רבה המלווה בכאבים קלים כאשר הנפיחות היא גדולה.

תודה רבה,
    נמרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות

ד''ר אורי גור
    22/09/2009

יתכן ומדובר בבצקת של עור הפין.
    בהחלט יתכן כי זו מתגברת לאחר קיום יחים או אוננות.
    לרוב אינה כואבת וחולפת מעצמה.
    אם מדובר במחלת MONDOR , הטיפול הוא לרוב עם תרופות אנטי-דלקתיות כגון איבופן, אך איני משוכנע שזו הבעיה, ויש לבדוק אותך לשם כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים נוספים?

נמרוד
    22/09/2009

מה בנוגע לניתוח כירורגי להסרת קריש הדם במידה וישנו כזה? האם מדובר בהליך מסוכן או פשוט? (קראתי שמדובר בהליך פשוט ולא מסוכן אבל תמיד כדאי להיות בטוח בעניינים שכאלה... :)), אופציה נוספת שהמליצו לי (לא רופא כך שאני לא מנסה זאת עד אישור מרופא) היא שימוש במשחה נגד טחורים, לכאורה זה אמור לעזור לצמצמם את הוריד, כדאי לנסות או לא?

בנוגע לבצקת עור הפין, איך אני יכול לזהות אותה לעומת מחלת מונדור? האם יש דרך לזרז את הטיפול בזה?

תודה רבה על הכל!
    נמרוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים נוספים

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

לא מכיר טיפול כזה, אכן נשמע משהו פשוט.
    אולם- אין ניתוח בלי סיכונים.
    בצקת הינה נפיחות- לרוב תחלוף לאחר מספר ימים אך אפשר גם שתישאר זמן ממושך יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מונדור

ירון
    30/07/2013

היי נמרוד
    גם לי יש את אותה הבעיה ..
    איך טיפלת בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו