וריקוצל

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצל
    מודאג
    17/09/2009

שלום רב,

אני בן 24, בריא בדרך כלל. יש לי וריקוצל מדרגה 3 ואני צריך לעבור ניתוח בקרוב. לפני תקופה קצרה יחסית (4-5 חודשים) שמתי לב שצבע העור במפשעה הוא יותר כהה- ולפעמים גורם לגירודים באזור זה, ומכיוון ששמתי לב לזה רק לפני תקופה קצרה אז אני עדיין לא טיפלתי בזה, אני בדקתי באינטרנט ולפי התיאור, יש סיכויים גבוהים שמדובר בפטרייה במפשעה/בעור. אך כמובן שלא ניתן לקבוע בלי בדיקה של רופא עור. רציתי לשאול האם דבר כזה יכול להפריע לניתוח הוריקוצלה או לכל דבר אחר בזמן הניתוח? כלומר האם ייתכן שיקרה משהו/ ייגרם נזק (לגוף באופן כללי או לאשכים) בזמן הניתוח או לאחר הניתוח בגלל שצבע עור המפשעה הוא יותר כהה וככל הנראה יש פטרייה במפשעה? (האם בכלל קיום פטרייה יכולה להפריע לניתוח/לרופא המנתח ?)
    אבקש את עזרתך הדחופה, ותודה מראש.
    חג שמח ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בעור

ד''ר אורי גור
    22/09/2009

אם אכן יש זיהום בעור באזור הניתוח- הדבר יכול להביא לזיהום בפצע הניתוחי ולעיכוב בהחלמה.
    רצוי לטפל לפני הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו