לחץ מאשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לחץ מאשכים
    שלמה
    20/09/2009

אל:אחד הרופאים בדרג (מנהל מחלקה)

מאת:שלמה אשר

מתאריך 11.9.09 הנני מרגיש לחצים (הרגשה כמו סכין שננעצת מאשכים מאשכים,המקרינים

לי לבטן התחתונה פניתי לאורולג ,הוא בדק אותי אמר לי שתעלות מפשתיות מורחבות מ-2 הצדדים

סיכום והמלצותיו:בשלב זה ממליץ יעוץ רופא-כירוג והוא לתומן כתב לא ניתן להסביר תלןנןת החולה מבחינת ממצאים שק האשכים,הלכתי לכירוג בדק אותי וקבע שאין עדות לבקעים,למחרת ביקשתי הפניה לאןלטרא סאונד לכליות ודרכי השתן ולאשכים. כליות ודרכי השתן הכל תקין אין אבנים ואין עדות להידרונפרוזים,,אבל בבדיקת אשכים אשך-שמאל בגודל ומרקם תקינים אפדידימיס לא מעובה

כמות קטנה עד בינונית של נוזל הידרוצלה הודמה הרחבה של ורידים ספרמטים עד 4 מ"מ עם מבחן ולסלווה חיובי ביטוי לוריקוצלה מקל עד בינוני. באתי עם הממצאים לאולוג ואמר לי ללבוש תחתונים צמודים ומקב בעוד חודשים

שאלותי??

1)ההני מרגיש לחץ כמו סכין בבוקר ובערב מה הטיפול!!!! זה מציק לי מאוד.???? האם ניתוח מיזה אני מפחד הינו הטיפוןל

2) האם אוננות (סליחה על הביטוי) או אי שתיה מים גרמה לי לכאבי מאשך

3)אני בן40 האורולג אמר שדבר זה יכול לגרום לפגוע בפוריות להביא ילידים לעולם

בברכה שלמה אשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מאשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשכים

ד''ר אורי גור
    22/09/2009

לאוננות או לשתיה אין קשר לכאבים.
    ניתוח אינו פתרון מקובל לכאבים - אך אם יש וריקוצל ויש חשש לפגיעה בפוריות עתידית (אם רצויה), אז בהחלט כן יש מקום לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו