בעיות זיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    רון
    27/09/2009

בן 26 סובל מבעיות זיקפה הרבה שנים לפני שנה נמאס לי והלכתי לאורולוג הוא אמר שבגיל כזה אין סיכוי לבעיה בכלל לא בדק אותי ונתן לי מרשם לויאגרה הוא אמר שזה ענין פסיכולוגי מאז אני שוכב עם חברה שלי רק כשאני לוקח ויאגרה כי בלעדיה פשוט אין זיקפה בכלל.אנחנו שוכבים 3 פעמים בשבוע לערך ועם הויאגרה הסקס מעולה אני לוקח ממש גרגיר מהכדור שאני שובר אותו זה יוצא אולי 10-15 מ"ג במקביל לפני שנה התחלתי טיפולים אצל פסיכולוג קליני מומחה מטפל מיני אני כבר שנה בשיחות שבועיות אצלו אך ללא שינוי כלל..לאחרונה אני מתחיל לחשוב שוב שזה ענין פיסי וזאת כי א)האורולוג בכלל לא שלח אותי לאף בדיקה אלא רק על סמך גילי נתן הבחנה שזו בעיה פסיכולוגית ב)אני שם לב שכמעט ואין לי זיקפות בוקר בכלל,אני בכלל לא חרמן כמעט,וכשאני מאונן אני מצליח להגיע מקסימום ל-80% זיקפה וכעבור מס שניות וזה ממש מהר הזיקפה יורדת אולי ל20-30% לציין שוב שהויאגרה משפיעה מאוד עלי ומחוללת פלאים.
    האם זה כמו שאמר האורולוג משהו נפשי או ללכת שוב לאורולוג אחר אולי זה משהו פיסי בכל זאת..לפחות לעשות בדיקות להיות שקט..?או שזה נראה משהו פיסי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

גם בגילך יתכנו הפרעות פיסיות הגורמות לבעיה בזקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקות אתה ממליץ שאעבור??

רון
    02/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה

ד''ר אורי גור
    09/10/2009

עליך להתייעץ עם אורולוג העוסק בתחום.
    לעתים מומלצת בדיקה במעבדת שינה להערכת הזקפה, ולעתים בדיקת אולטראסאונד של זרימת הדם לפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו