מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זיקפהרון27/09/2009
בן 26 סובל מבעיות זיקפה הרבה שנים לפני שנה נמאס לי והלכתי לאורולוג הוא אמר שבגיל כזה אין סיכוי לבעיה בכלל לא בדק אותי ונתן לי מרשם לויאגרה הוא אמר שזה ענין פסיכולוגי מאז אני שוכב עם חברה שלי רק כשאני לוקח ויאגרה כי בלעדיה פשוט אין זיקפה בכלל.אנחנו שוכבים 3 פעמים בשבוע לערך ועם הויאגרה הסקס מעולה אני לוקח ממש גרגיר מהכדור שאני שובר אותו זה יוצא אולי 10-15 מ"ג במקביל לפני שנה התחלתי טיפולים אצל פסיכולוג קליני מומחה מטפל מיני אני כבר שנה בשיחות שבועיות אצלו אך ללא שינוי כלל..לאחרונה אני מתחיל לחשוב שוב שזה ענין פיסי וזאת כי א)האורולוג בכלל לא שלח אותי לאף בדיקה אלא רק על סמך גילי נתן הבחנה שזו בעיה פסיכולוגית ב)אני שם לב שכמעט ואין לי זיקפות בוקר בכלל,אני בכלל לא חרמן כמעט,וכשאני מאונן אני מצליח להגיע מקסימום ל-80% זיקפה וכעבור מס שניות וזה ממש מהר הזיקפה יורדת אולי ל20-30% לציין שוב שהויאגרה משפיעה מאוד עלי ומחוללת פלאים.
האם זה כמו שאמר האורולוג משהו נפשי או ללכת שוב לאורולוג אחר אולי זה משהו פיסי בכל זאת..לפחות לעשות בדיקות להיות שקט..?או שזה נראה משהו פיסי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה
ד''ר אורי גור01/10/2009גם בגילך יתכנו הפרעות פיסיות הגורמות לבעיה בזקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות אתה ממליץ שאעבור??
רון02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה
ד''ר אורי גור09/10/2009עליך להתייעץ עם אורולוג העוסק בתחום.
לעתים מומלצת בדיקה במעבדת שינה להערכת הזקפה, ולעתים בדיקת אולטראסאונד של זרימת הדם לפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)