מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתן שתן בצורה מוגזמת לגיל צעיר.אסף28/09/2009
שלום רב.
אני סובל מבעיה של מתן שתן בצורה מוגזמת כבר מס' שנים. כיום אני בן 25.
אינני זוכר בדיוק מתי החלה הבעיה.
הלכתי לאורולוג אך נמנעתי מלעשות את הבדיקה האורודינמית שאליה הפנה אותי, עקב פולשניותה.
אני הולך עשרות פעמים ביממה לשירותים. אני קם כמה פעמים בלילה. אינני מסוגל לישון במשך היום עקב כך. אני שותה כוס מים ומיד אני צריך להשתין.
לפעמים זה ממש טיפות שיוצאות. תמיד יש הרגשה שאני צריך עוד.
רציתי להתייעץ לגבי פעולה מסויימת שעשיתי שאולי השפיעה ויצרה את הבעיה.
לאורך השנים הייתי מאונן ולפעמים חוסם את הזרע מלצאת. כלומר, הייתי מחזיק את האיבר ולוחץ חזק וככה מנעתי מהזרע לצאת.
מכיוון שהערמונית קשורה לתפקוד הזרע, רציתי לשאול האם יש מקום להניח שהבעיה נוצרה עקב דבר שכזה?
כמו כן, האם יש בדיקה אחרת פחות פולשנית מהאורודינמיקה שניתן לעשות ולעלות על הבעיה?
ובנוסף רציתי לדעת אילו טיפולים נותנים בבעיות מסוג זה? האם כדורים או משהו אחר?
בתודה מראש
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר אורי גור01/10/2009הבדיקה האורודינמית מעט פולשנית אך נותנת הרבה אינפורמציה.
לא נראה שהרגליך בעבר גרמו לבעיה שתיארת.
הטיפול מותאם לאבחנה - וזו טרם ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)