מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "ורידים" בולטים באיבר המיןמודאג04/10/2009
שלום רב,
אני בן 24, בריא בדרך כלל, יש לי באיבר המין ורידים דקים מאוד שבולטים מאוד (אני גם לא יודע אם בכלל ניתן לקרוא להם ורידים- כי לא מדובר בורידים כמו הורידים שבגוף אלא מדובר ב"ורידים" שהם דקים מאוד) , כלומר הם מגיעים לשכבת העור החיצונית ביותר וניתן לראותם בעין בקלות, אני משוכנע שורידים הדקים האלו הם נמצאים אצל כל גבר באיבר המין שלו, אבל אצלי הם בולטים / מגיעים לשכבת העור החיצונית ביותר וניתן לראות אותם בקלות בעין, רציתי לשאול האם מדובר במצב תקין ? לציין גם כי אין כאבים או כל תחושה אחרת, אבל אני מאוד מודאג מהמצב, נא לעזור לי אם אפשר.
רק למען הסר ספק, לא מדובר בהרחבת ורידים, הורידים הם לא מנופחים, להפך הם מאוד דקים אבל הם בולטים. הצבע שלהם הוא כחול עם נטייה גם לצבע ירוק.
ועוד שאלה, יש לי וריקוצל ועשיתי US אשכים ובתוצאת הבדיקה נמצא כי האשכים תקינים, יש הרחבת ורידים ויש ציסטה בגודל 4 ס"מ. האם ניתן להוציא את הציסטה באותו ניתוח של הוריקוצל או מדובר בשני ניתוחים? והאם הגודל 4 ס"מ הגיוני? או שייתכן שנפל טעות או משהו כזה ?
אשמח מאוד אם תעזור לי, תודה מראש.
המשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר נחום זילבר06/10/2009ישנם הרבה גברים עם תאור דומה. אין בזה כל בעיה.
הציסטה באשכים נראית לי מעט גדולה חדי (אולי 0.4).
בד"כ לא עושים ניתוח משולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)