"ורידים" בולטים באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• "ורידים" בולטים באיבר המין
    מודאג
    04/10/2009

שלום רב,

אני בן 24, בריא בדרך כלל, יש לי באיבר המין ורידים דקים מאוד שבולטים מאוד (אני גם לא יודע אם בכלל ניתן לקרוא להם ורידים- כי לא מדובר בורידים כמו הורידים שבגוף אלא מדובר ב"ורידים" שהם דקים מאוד) , כלומר הם מגיעים לשכבת העור החיצונית ביותר וניתן לראותם בעין בקלות, אני משוכנע שורידים הדקים האלו הם נמצאים אצל כל גבר באיבר המין שלו, אבל אצלי הם בולטים / מגיעים לשכבת העור החיצונית ביותר וניתן לראות אותם בקלות בעין, רציתי לשאול האם מדובר במצב תקין ? לציין גם כי אין כאבים או כל תחושה אחרת, אבל אני מאוד מודאג מהמצב, נא לעזור לי אם אפשר.
    רק למען הסר ספק, לא מדובר בהרחבת ורידים, הורידים הם לא מנופחים, להפך הם מאוד דקים אבל הם בולטים. הצבע שלהם הוא כחול עם נטייה גם לצבע ירוק.
    ועוד שאלה, יש לי וריקוצל ועשיתי US אשכים ובתוצאת הבדיקה נמצא כי האשכים תקינים, יש הרחבת ורידים ויש ציסטה בגודל 4 ס"מ. האם ניתן להוציא את הציסטה באותו ניתוח של הוריקוצל או מדובר בשני ניתוחים? והאם הגודל 4 ס"מ הגיוני? או שייתכן שנפל טעות או משהו כזה ?

אשמח מאוד אם תעזור לי, תודה מראש.
    המשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן

ד''ר נחום זילבר
    06/10/2009

ישנם הרבה גברים עם תאור דומה. אין בזה כל בעיה.
    הציסטה באשכים נראית לי מעט גדולה חדי (אולי 0.4).
    בד"כ לא עושים ניתוח משולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו