דלקות חוזרת בדרכי השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרת בדרכי השתן
    כליל
    05/10/2009

שלום, אני בת 22 אני סובלת מגיל צעיר מדלקות חריפות בדרכי השתן. בתחילה הייתי פונה לרפואה דחופה ומקבלת טיפול באנטיביוטיקה כל פעם בסוג אחר. היות ולמדתי במשך הזמן כיצד להפחית את הכאב בעת דלקת אני מקפידה על לקיחת חמוציות (4 כדורים ביום), ושותה כמויות גדולות של מים. (בכל יום גם ללא דלקת).
    חשוב לציין שאני סובלת מכאבים מספר פעמים בשבוע!!!! מידי יום יש לי כאבים חדים וצריבה, מספר שניות לאחר מתן שתן.
    הייתי אצל אורולוגית מספר פעמים אולם לא ניתן להוציא חיידקים מהתרביות שלי היות ואני שותה מספיק כדי לדלל את הכמות שלהם בשתן, גם לאחר שנת לילה.
    כמו כן היה ניסיון לביצוע בדיקת ציסטוסקופיה אולם בהרדמה מקומית סבלתי מכאבים קשים והפסקתי את הבדיקה באמצע, כעת אני מחכה לבדיקה בבי"ח.

רציתי לדעת אם ידוע על עוד דרכי טיפול, עוד אפשרויות מה זה יכול להיות אולי יש עוד כיוונים שלא ניסיתי ולא בדקתי.

אשמח לעזרתכם,
    כליל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרת בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כליל

ד''ר נחום זילבר
    08/10/2009

א. גם אם את שותה הרבה כאשר ישנם חיידקים בשתן-הם יזוהו.
    ב. בציסטוסקופיה בהרדמה ינסו לאבחן האם מדובר בדלקת אינטרסטיציאלית של כיס השתן (שהאנטיביוטיקה אינו הטיפול בשבילה) ובהתאם לכך האורוגניקולוג ימשיך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו