מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיאליס- תופעות לוואי לא חולפותצעיר בן 2507/10/2009
שלום אני בחור צעיר בן 25 ונטלתי לפני 6 ימים סיאליס בעקבות בעיות פסיכולוגיות שגרמו לי לבעיה להגיע לזיקפה בעת קיום יחסי מין.
הסיאליס עזר לי באופן חלקי ביותר בקיום יחסי המין, אבל הבעיה שלי היא שמאז שנטלתי אותה יש לי תחושת אי נוחות קלה אך בלתי פוסקת במערכת העיכול. בשעות הערב זה מדי פעם מחריף וגורם לתחושה של צורך קל להקיא (אך רק בגדר תחושה, לא עד כדי הקאה ממש)
בנוסף לכך, אני מרגיש מדי פעם תחושות קלות מאוד אך מוזרות בשוק רגל ימין.
עלי לציין כי אינני זוכר את המינון של הסיאליס שאותו לקחתי, אך אני זוכר שהרופא אמר לי שזה לא המינון החלש ביותר. נדמה לי 20 או 25 מ"ג.
האם זה סביר שתופעות הלוואי האלו לא חלפו כעבוד 6 ימים מנטילת התרופה? עד מתי תופעות הלוואי יכולות להשאר? או שהאם מדובר פה בנזק שדורש התערבות כלשהי כדי לפתור אותן?
האם מדובר בכלל במצב מסובך או בכלל בלתי הפיך?
אני מאוד מוטרד.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיאליס
ד''ר נחום זילבר08/10/2009לעיתים ישנם תופעות לוואי במערכת העיכול. אך זה חולף תוך מס' שעות. נדיר-ימים.
מינון של 20 מ"ג הנו מינון גבוהה לאדם צעיר עם זקפה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)