בעיות במתן שתן והפרעות שינה -דחוף!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות במתן שתן והפרעות שינה -דחוף!
    נושי
    08/10/2009

שלום
    אני סובלת מזה כמה שנים במתן שתן . מהרגע שיש לי צורך להטיל שתן ,אני עושה זאת לא בצורה מלאה ,ומיש לאחר דקה שוב כמה טיפות וכך לפחות 10 פעמים במשך חצי שעה לפחות.
    אני קמה בליילה מתוך שינה כי יש לי צורך להטיל שתן ואחכ קשה לי להרדם.
    האורולוג טען שאין לי דלקת בדרכי השתן ,ושאל אם יש לי דיכאון או אם אני לחוצה .
    אמרתי שיש לי חרדות מידי פעם באופן שמשתנה ולאחרונה יש לי ,אבל לא דיכאון .
    והוא אמר שזה אולי קשור לבעייה.
    ניגשתי לבית המרקחת וראיתי שהוא נתן לי כדורים לטיפול בבעיה המשמשים לדיכאון והרטבת ליילה הנקראים:"פרימוניל"
    אני נורא פוחדת לקחת אותם ולא יודעת אם זה יתאים לי .
    מה עליי לעשות?\
    זקוקה לעיצה בהקדם .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכיס השתן

ד''ר נחום זילבר
    08/10/2009

מדבריך אני מבין שיש לך בעיות במתן השתן לאורך כל היממה. דחיפות ותכיפות, חוסר התרוקנות, הטלת שתן דחופה בלילה.-כל אלו הנם סימנים של הפרעה בכיס השתן הנובעת בין השאר מדלקת (לא חיידקית או ויראלית) או בעיה עצביצ של כיס השתן.
    עליך לעבור בירור מלא אצל אורוגניקולוג.
    פרימונים ניתן לצורך טיםול ואיבחון בעיות בדרכי השתן התחתונות בלי כל קשר לדיכאון.
    טלי את התרופות במשך 2-3 שבועות ודווחי לרופא על התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר נחום זילבר

המתוסכלת
    09/10/2009

תודה על תגובתך המהירה ,
    רציתי לשאול :אם אתה חושב שיש לי את כל הסימנים לדלקת בכיס השתן ,למה ליטול את התרופה ולא לפנות לרופא ולבקש טיפול בהתאם ?
    זה נכון שאם אקח את התרופה בערב לקראת השינה זה יפריע לי לישון ?
    האם אורוגניקולוג זה בעצם אורולוג ?
    איזו בדיקה אני צריכה לעבור בכדי לדעת שיש לי דלקת בכיס השתן ?
    תודה רבה ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת כיס שתן

ד''ר נחום זילבר
    09/10/2009

חלק מטיפולי הדלקת המיוחדת של כיס השתן זה באמצעות פרימוניל שאינו מפריע בשינה.
    אורוגניקולוג- זה יכול להיות גניקולוג או אורולוג המומחה בענייני בעיות שתן בנשים ומבצע בדיקות לבירור נושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו