מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיקפה חלקיתחסוי19/10/2009
אני בן 25, מתקשה להגיע לזקפה מלאה וחזקה.
מגיע לזיקפה סבירה בלבד עם הרבה ריכוז ומאמץ, אך לא מצליח לשמור עליה אם מפסיק את הגירוי אפילו לכמה שניות. אני מגיע אליה ע"י כך שאני כמעט גומר ואז האיבר מגיע לשיאו, אך אני נסוג ולא נותן לעצמי לגמור. כל המשחקים האלה מקשים להגיע למצב שיאפשר חדירה.
זקפות בוקר קיימות לעיתים, אך הן חלשות ולא כאלו המאפשרות חדירה.
לפני כמה שבועות התאפקתי ממגע מיני באיבר במשך כ5 ימים, ונוצרה לי באופן ספונטני לחלוטין לפני השינה זקפה מושלמת שלא היתה לי שנים, אך אני לא מצליח לשחזר אותה ע"י התאפקות נוספת. כל שקורה בהתאפקות הוא שמעט קל יותר להגיע לזקפה סבירה, אך לא בהרבה, ואני גומר הרבה יותר מהר עם הרבה יותר נוזל זרע.
חשק מיני יש בלי סוף
אציין גם שיש לי עקמת דיי חמורה באיבר, אך לא מונעת באופן טכני חדירה כל עוד הזקפה היא טובה וקשיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור הזיקפה
ד''ר נחום זילבר19/10/2009הרושם שלי שמדובר אצלך לא רק בבעיה פסיכולוגית אלא גם בבעיה פיסיולוגית אורגנית.
אתה צריך להיבדק אצל רופא מומחה בנושא, לעבור אבחון ואחר כך לקבל החלטה על טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
חסוי20/10/2009לטעמי לא מדובר בבעיה פסיכולוגית כלל, אני לא מתרגש.
אוסיף ואומר כי יש מתיחה מסויימת של האיבר כלפי חוץ שאני מבצע (המשיכה לא גורמת לי גירוי) שגורמת לזיקפה להתחזק, כאילו אני משחרר איזשהו מכשול מכני המונע את זרימת הדם באיבר
האם פעולה זו מתיישבת עם העובדה שיש לי עקמת חמורה באיבר? (אני לא מעוניין לנתח את העקמת, רק לפתור את בעית הזיקפה)
מהם הטיפולים האפשריים במקרה שמדובר במשהו מכני של זרימת הדם באיבר עקב עקמת או שלא עקב העקמת? האם ויאגרה זה הטיפול המרכזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)