תחושה לא נעימה באשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תחושה לא נעימה באשכים
    מודאג
    20/10/2009

שלום רב,

אני שאלתי בפורום לפני כמה ימים על "תחושה לא נעימה באשכים" בתאריך 17/10/09 – תחושה שדומה לתחושת נימול או צמרמורות, התחושה הזאת תוקפת אותי מספר פעמים ביום בדרגות חומרה שונות ולמספר שניות בלבד- בכל מקרה אין כאבים באשכים,אין נפיחות, אני גם ציינתי בהודעה הקודמת שהתחלתי טיפול בתרופת למיסיל (טבליות 250 מ"ג) נגד פטריות.
    רציתי לשאול האם ידוע לך על מחלה או "בעייה" באשכים או כל מחלה בדרכי השתן שיכולה לגרום לתחושה כזאת? כי התחושות האלו התחילו רק 2-3 ימים לאחר נטילת התרופה ולכן ייתכן שהתחושה היא תגובה של התרופה (תופעת לוואי) ובנוסף לכך רק לפני חודש עשיתי אולטראסטאונד לאשכים והאשכים היו תקינים (יש וריקוצל משמאל). האם לדעתך יש טעם לבקר אצל אורולוג? כי אם אני רוצה לבקר אז אני מעדיף ביקור במרפאה פרטית, כי על מנת לקבוע תור "רגיל" אני אצטרך לחכות לפחות שבועיים (ולפעמים התור נקבע לאחר 20 יום אפילו), ואני לא מוכן לחכות זמן רב כי אני מודאג מאוד-אבל הבעייה שביקור אצל רופא פרטי יעלה לי 400 ₪, ולכן אני לא רוצה לבקר אצל רופא אם אין טעם בכלל לביקור-כי הביקור עולה לי המון כסף, ולכן האם כדאי לבקר או לחכות עוד קצת?
    בנוסף רציתי לדעת האם התחושה שיש לי היא סימפטמום שיכולה להעיד על תסביב אשך או על כך שבקרוב ייתכן שייגרם תסביב אשך ?

תודה רבה
    המשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה לא נעימה באשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשכים

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

תסביב אשך מתרחש באופן פתאומי ומביא בדרך כלל לכאב חזק ולא תחושת נימול הנמשכת מספר שבועות.
    אין שום סימפטום המעיד על תסביב אשך שייגרם בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו