כאבים בקצה הפין והפרעות בזיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים בקצה הפין והפרעות בזיקפה
    מנסה למצוא
    24/10/2009

אני בן 25. מזה כחודשיים וחצי אני מרגיש כאבים בקצה התחתון של הפין, שגוברים בעת מתן שתן.
    במהלך התקופה הזו הכאבים לעיתים גברו (בעיקר אחרי אוננות) והיו חזקים יותר ולעיתים נעלמו. בנוסף לכך יש בועות במהלך מתן שתן (כמו שיש במתן שתן אחרי שפיכה).

לקחתי 4 כדורים של אזניל שלא פתרו את הבעיה.

בבדיקה עיצבוב של הפין ופרוסטטה הכול תקין.

בשלושת השבועות האחרונים נוצרו בהפרעות הזיקפה, מצב שגם הוא מגיע בגלים. מצב של אי הגעה לזיקפה הייתה גם תוך כדי מין אוראלי (התחושה בפין הייתה שונה באותו מצב, כאילו יש פחות הרגשה בפין, חשוב לציין שזה היה אחרי שילוב של חצי בקבוק יין לבן וריטלין).

לקחתי ארבע כדורים של פרוטציד מחשש לכלימדיה (לא עברתי בדיקת pcr) שגרמו להקלה מיידית במתן שתן ונעלמה תחושת הצריבה אך היא חזרה אחרי יומיים ולקחתי אופלודקס.

אורולוג אמר שהכול תקין, אולטאסאונד שלפוחית וכליות תקין.

אני כבר לוקח פרופסיה שנתיים, דבר שלא הפריע לי עד עכשיו, אך בגלל המקרה האחרון הפסקתי לקחת. כבר שבועיים שאני לא לוקח. אני לוקח ריטלין (רגיל) מזה ארבעה חודשים.

לעיתים אני יכול לחכות שבוע בלי אוננות עד לקבלת זיקפה נורמלית, דבר שמעולם לא קרה לני כן.

אתמול שוב נפגשתי עם מישהי, והבעיה המשיכה. לקחתי לידה ויאגרה 50 מ"ג, שגרם לזיקפה מאוד מאוד רכה, ושוב התחושה הייתה שונה, ומאוד נייטרלית.

עוד דבר שראוי לציין הוא שבמהלך שלושת החודשים האחרונים עצרתי הרבה פעמים את השפיכה באמצעות חסימה עם האצבעות של שריר ה - pc. חשוב להגיד שאני עלול להיות קצת אגרסיבי לפעמים בלי לשים לב. כעת (מאז התחלת הבעיות בזיקפה) יש לי לעיתים הרגשת חולשה באזור הזה, וכשאני נוגע שם (ברכות כדי לבדוק מה קורה) אני מרגיש כאב קל מאוד. לעיתים אני מרגיש מעין טיקים בשריר הזה (או שאולי זה אוויר?)

כמו שאתם בטח מבינים ממה שכתבתי שמאוד חשוב לי לפתור את הבעיה הזאת, ובעיקר למצוא את המקור שלה.

אודה לכם מראש על כל פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה בעיות

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

תיארת מספר בעיות, יתכן שלא קשורות זו בזו.
    לא מתחברות לבעיה אחת מוגדרת.
    מציע לפנות לאורולוג לבירור וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו