מתן שתן מרובה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מתן שתן מרובה
    אבי
    24/10/2009

אל הרופאים הנכבדים יש יל בעיות עיכול רבות שכוללות התאמצות בעת מתן צואה או גזים אני בבירור בשל זה ועברתי סיטי בטן ואגן ומצאו עיבוי דופן במעיים אך לאחר בדיקת סיגמסקופיה לא ראו עיבוי יחד עם זאת ביומים האחרונים יש לי דחף להטיל את מימיי בעוצמות ממש גבוהות עד כדי כך שזה ממש מפריע לי לישון כמו כן ראו בסיטי מספר בלוטות לימפה קטנות בשורש המיזינטריום עליי גם לציין שלפני כחצי שניה עברתי us בטן עליונה ותחתונה כמו כן בסיטי שעשיתי לפני 4 חודשים היה כתוב שהכליות בגודל סימטרי תקינות ומיקום שלהם ללא עדות להידורנפורזיס או אבנים וכמו כן השופכנים אינם מורחבים ושלפוחית השתן ואברי האגן ללא מימצא פתולגי האם יש לכם אולי פיתרון או סיבה והאם יכול להיות שזה קשור למאמץ הרב שאני משקיע בעת הטלת הצואה והגזים יכול להיות שגרמתי איזשהוא נזק נ.ב והייתי במיון והרופא פשוט פתר אותי בכך שעשה לי בדיקת שתן שיצאה תקינה וזהו אין אני יודע אם זה קשור לבעיות המעיים שמהן אני סובל או לזה שכבר תקופה ארוכה אני בסטרס מתמיד שמא אולי יש לי איזשהוא סרטן במעיים שלא מתגלה אנא תשובתכם בתודה מראש אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן מרובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן

ד''ר אורי גור
    25/10/2009

מתן השתן המרובה אינו קשור לממצאים שתיארת.
    מערכת השתן תוארת ללא ממצא חריג.
    לא סביר שגרמת איזה שהוא נזק.
    לגבי בעיות מעיים פנה לרופא העוסק בתחום - גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו