מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מורכבתאלון26/10/2009
שלום. בבקשה קראו הכל אני מצטער שזה מעט ארוך.
יש לי בעיה מעט מורכבת. יש הרבה רקע ואני לא בטוח אם הכל רלוונטי אבל אני מעדיף לרשום הכל.
היה לי לפני שנה וריקוצלה באשך שמאל נותחתי וזה עבר.
לפני כמה חודשים חששתי שחזרה לי הבעיה ושאולי אפילו יש לי וריקוצלה גם באשך ימין.
פניתי לרופא ועשיתי אולטרסאונד. נמצא כי אין לי וריקוצלה בשום אשך ויש לי רק גודש באשך שמאל.
הרופא הפנה אותי גם לבדיקת זרע ונמצא שיש לי מעט פחות זרע תקין ממה שצריך. (הבנתי שצריך 14% תקינים ואצלי היו 10% תקינים). הרופא חושב שאולי יש לי זיהום ושלח אותי לעוד בדיקות.
עד לכאן הכל היה רקע לבעיה שאני צריך בה עזרה.
הבעיה היא שאני גומר מהר מדיי. בערך דקה וחצי אחרי חדירה. אפילו באוננות ללא נוכחות אשה תוך דקה וחצי אני גומר. זה לא היה כך בעבר. במהלך האקט אני מרגיש הרגשה שהזרע רוצה לצאת. כאילו שהאשכים שלי עולים למעלה מעט בגירוי וזה דומה למה שקורה לי כשאני גומר. דבר נוסף אני מרגיש שיוצא לי הרבה נוזל שקוף לפני הגמירה (אני חושב שזה מהערמונית).
יכול להיות שזה בגלל זיהום שיש לי? יכול להיות שהזיהום גורם לי גם לגמור מהר?
אם לא.. מה יכולה להיות הסיבה?
בעבר לא גמרתי כלכך מהר ואני ממש צריך עזרה. תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר אורי גור28/10/2009הוריקוצל שהיה אינו קשור לשאר הבעיות.
לא סביר שזיהום קשור בשפיכה מוקדמת
הסיבה יתכן וקשורה ברגישות יתר, בלחץ פסיכולוגי, בשליטה עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)