דם בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דם בשתן
    אמיר
    17/09/2007

בן 62. ערמונית מוגדלת. ב-2004 עברתי בדיקת סונור כליות+דרכי השתן, נמצא תקין. ערמונית 62*67*60. עברתי ביופסיה ב-2004, הממצאים NO EVIDENCE MALIGNENCY
    מטופל באבודרט+קרדורל. ערכי ה-PSA מאז שהתחלתי להשתמש באבודרט הם ינואר 2006 2.9 , יולי 2006 2.8 , ינואר 2007 3.7 , אוגוסט 2007 2.6
    לפני יומיים, כל הטלת שתן מתחילה ברצף דמי (משתין דם) הכולל קרישי דם. הדבר מזכיר לי דימום בדרכי השתן כפי שהיה לאחר בדיקת הביופסיה של הערמונית.
    רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת אולטרה סאונד של הכליות דרכי השתן ושאריות שתן. כמו כן הפניה לאורולוג. העניין הוא שכל התהליך אורך ימים רבים והדימום נמשך. האם קימת אפשרות של לקיחת תרופה להפסקת הדימום? (מיותר לציין שחדלתי ליטול את כדורי האספרין שאני נוטל באופן קבוע). האם הדימום הוא מהערמונית ואם כן מדוע הוא מדמם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בשתן

ד''ר נחום זילבר
    19/09/2007

דם בשתן הוא אחד הסימנים להגדלת הערמוניתבמידה והדימום נמשך זוהי אינדיקציה לניתוח של כריתת הערמונית. כמובן, שאסור להמשיך בנטילת האספירין. במידה והדימום נמשך עליך לפנות בדחיפות למיון. לידיעתך, תרופת האבודרט מסלפת במידה נכרת את תוצאת ה PSA

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בשתן

עדה
    13/04/2009

שלום וברכה לך.
    מזה כשנתיים יש לי דם בשתן.
    כל הבדיקות תקינות. פרט לבדיקה הפולשנית
    שממנה אני מאוד חרדה.
    האורולוג ערך בדיקת שתן לציטולוגיה. וגם תקין.
    לפעמים מופיעים קרישי דם קטנים.
    האים ישנה בדיקה אחרת ואמינה?

על היענותך הודה מראש עדה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו