לחץ ודחיפות במתן השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לחץ ודחיפות במתן השתן
    יוסי
    29/10/2009

לפני כעשרה חודשים התחילו אצלי כאבים באשכים, כיוון שאני חייל כל מה שיכולתי לעות זה ללכת לרופא היחידה שלאחר בדיקה קצרה (אמר שהוא לא מוצא משהו לא תקין) שלח אותי למיון על מנת להיבדק על ידי אורולוג. האורולוג לא מצא משהו חריג אלא רק אמר שכנראה שיש איזושהי דלקת בפרוסטטה ונתן לי אנטיביוטיקה. הכאבים עברו לאחר לקיחת התרופה אך חזרו לאחר מספר חודשים. ושוב ביקרתי אצל רופא היחידה והוא הביא לי אנטיביוטיקה שעזרה. היו לי קצת כאבים פה ושם ורק לאחרונה הבעיה כאילו הפכה למשהו אחר. כאבים כמעט ואין לי אבל יש דחיפות מציקה ביותר ותמידית במתן השתן, גם כשאני מתרוקן יש עדיין הרגשה לא נעימה ואני מרגיש כאילו יש שאריות שתן שפשוט לא רוצות לצאת. עשיתי צילומי אולטרסאונד לאשכים ודופלר וכל האזור, הכליות והאשכים והכל יצא תקין. יש לי תור לעוד שבועיים לאורולוג שוב ואני צריך לעשות בדיקות שתן (תרבית שתן ובדיקות נוספות). כרגע יש לחץ תמידי להשתין והרגשה של חוסר התרוקנות, דחיפות במתן שתן וזרם חלש וטיפטוף מסוים לאחר מתן שתן. אני נורא נורא מוטרד מזה ומפחד במיוחד מהסיבה שהרופאים בינתיים לא רואים לזה סיבה. אני מחפש תשובה כלשהי ואולי סיבות שיכולות להרגיע אותי כי זה נורא מלחיץ כל העניין. מהתסימינים והתופעות שתיארתי מהן הבעיות האפשריות (יש לציין שבינתיים עשיתי בדיקת שתן בסטיק שלא הראתה סימנים מיוחדים לדלקות)? איזו בעיה זאת יכולה להיות והאם יש סכנה כלשהי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ ודחיפות במתן השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו להוסיף

יוסי
    29/10/2009

זכור לי מקרה שקרה כבר לאחר שעשיתי את הצילומי אולרטה סאונד שאותו אני זוכר אולי כנקודת המפנה או אולי זה הפעם הראשונה ששמתי לב. הייתי בהאירוע ורציתי להשתין באופן מטורף אך באותו הזמן לא הייתה אפשרות ללכת להשתין בגלל כל מה שקרה ובגלל האירוע, התאפקתי הרבה ואולי יותר מדי וכשסו סוף חזרתי הבייתה שמתי לב שכאילו היה קשה לי להשתין למרות שהלכתי להתפוצץ והזרם היה חלש משום מה ולווה בהרגשה לא נעימה ביותר. יכול להיות שההתאפקות המוגזמת היא הסיבה לתחילת הבעיה (זה קרה לאחר כל העניין עם כאבי האשכים כבר)? בגלל שזה כנראה קרה אחרי הצילומים אני מפחד שאולי זה פגע אך בצילומים כבר לר ראו את זה כי הם נעשו יותר מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו