צריבה בשתן+מגרד+אדום שם

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן+מגרד+אדום שם
    אמיר
    03/11/2009

שלום לכם,
    אמיר בן 21
    יש לי בעיה שנמשכת כבר ארבעה חודשים בערך.
    תיאור:
    -צורב/שורף לי בפין כשאני משתין, בעיקר בהתחלה ובסוף השתן (כאב יותר חזק לאחר אוננות/סקס).
    -מגרד לי במפשעה + יש שם קצת פצעים (בעיקר מעל הפין) בעיה זו החלה בחודש האחרון.
    -באוננות הפין הופך להיות ממש אדום וחם..
    -כאבים באשכים בעת סקס (הפרטנרית בקושי יכולה לגעת בהם).

אני מאונן כל יום (כל פעם בערך שעה+), האם זה מה שגורם לכך?
    בנוסף יש לי תסמונת המעי הרגיז, לא לוקח תרופות בכלל...

בחודשיים וחצי הראשונים לא הלכתי לרופא כי חשבתי שזה יסתדר לבד. הרופא הפנה אותי לאורולוג, הלכתי ועשיתי בידקת שתן, הוא לא מצא שום דבר בבדיקה ואמר שזה כנראה עירבוב של הזרע עם השתן והוא נתן לי אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה הורידה את הכאב ב50 אחוז, וכעט נגמרו לי הכדורים, הכאב חזר במלואו. התור הבא שיש לי לאורולוג הוא רק בעוד חודש ואני מפחד שהכאב יחמיר.
    בבקשה עזרו לי,

תודה,
    אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשתן+מגרד+אדום שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

אמיר
    03/11/2009

הייתי בתקופה זו (ארבעה חודשים) אצל 3 יצאניות עם קונדום למרות שלא ביצעתי איתן סקס, רק משחק מקדים. אבל כנראה שזו לא מחלת מין אם האורולוג לא ראה כלום בבדיקת השתן, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

אמיר
    06/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה

ד''ר אורי גור
    06/11/2009

הצריבה מחייבת בדיקת שתן (ואולי גם משטח מהשופכה ותרבית זרע) לוודא כי אין דלקת.
    את הגירוד והפצעים - מציע להיבדק אצל רופא עור.
    הפין אדום וחם בזקפה- נשמע לא קשור לשאר הבעיות.
    כאבים באשכים - אם באים וחולפים אז כנראה לא דלקת. אם יש ספק- גש להיבדק (אורולוג).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו