מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למי לפנות?אני08/11/2009
שלום
אני בן 32 משקל 83
גובה 182
יש לי בעיה בתפקוד המיני אני אסביר
יש פעמים שהוא עומד ואין בעיה ויש פעמים שהוא פשוט לא רוצ הלא מעניין אותו לעמוד
עשיתי בדיקת דם אצל אורולוג אבל הוא אמר לי שהכל תקין
וגם לפי דעתי אין בעיה פיזית אחרת הוא לא היה עומד אף פעם
ניסיתי תקופה מסויימת להשתמש בכדור הרבה גרא
אבל אני רוצה בלי אמצעי עזר, אני גם לא מבין למה ומתי . זה לא שאין לי ביטחון עצמי זה לא שאני לא מגורה אני הכי רוצה בעולם וזה כאילו אין הוא לא שם או אפילו לפעמים האמצע הוא נופל וזהו לא מעניין אותו ויש פעמים שהוא יכול לעמות 20 דקות וצפונה בלי בעיה ואז אני מרגיש סופר מן וזה קורה לפעמים עם אותן פרטנריות . השאלות שלי הן:
1. מה לפי דעתך הבעיה
2. איך אני מתקן אותה
3. למי אני אמור לפנות בכדי לסדר את זה
4. כמה זמן זה אמור לקחת
תודה על הסבלנות וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוגי
ד''ר אורי גור08/11/2009כיוון שלעתים יש זקפה חזקה וממושכת - נראה שבעייתך היא פסיכולוגית.
מציע להתיעץ עם סקסולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)