מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיבוי איבר המיןאובססיבי11/11/2009
שלום,
אני בן 24 ובעל איבר מין ממוצע אך דק במקצת, דבר זה הטריד אותי לא מעט זמן ואני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה שאני לא מרוצה מגודלו ואני כל הזמן מוצא את עצמי חושב עד כמה הייתי רוצה שיהיה קצת גדול יותר. אני מודע לזה שגודל האיבר אינו משפיע כלל וכלל על איכות יחסי המין עבור בת זוגתי אך אני לא חושב על איבר גדול יותר על מנת לספק אותה אלא כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי.
בכל אופן אני מבין שאין אפשרות, אמיתית, אשר לא מלווה בסיכונים רבים להאכת איבר המין, אך קראתי לא מעט על האפשרות לעיבוי איבר המין על ידי הזרקת סילקון. הטענות של המרפאה אשר מבצעת את התהליך הזה הם שזה טיפול בעל סיכונים נמוכים מאוד ואחוז הצלחה גבוהה במיוחד (כמובן).
בכל אופן אשמח להבין (במיוחד מפי מי שמתנגד לטיפול זה) האם זה באמת אפשרי, מהם הסיכונים והאם הם ממשיים.
רק לשם הבהרה הייתי רוצה לדעת ולהבין רק את ההשלכות הרפואיות בטיפול זה, ולכן אינני צריך שיכנוע להמנע מטיפולים כאלה או אחרים.
תודה מראש, ומצטער על אורך ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!
ד''ר אורי גור12/11/2009לא יעיל.
מסוכן.
מכוער (כיוון שהתוצאה לא אחידה).
והכי חשוב- אין לך מה לחשוש. אין כזה דבר דק מדי.
מה שרואים בסרטים זה ממש לא אמיתי.
אם אתה מגיע לסיפוק וגם בת זוגך אל תיכנס להרפתקאה שרק תעשה את המצב גרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)