עיבוי איבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עיבוי איבר המין
    אובססיבי
    11/11/2009

שלום,
    אני בן 24 ובעל איבר מין ממוצע אך דק במקצת, דבר זה הטריד אותי לא מעט זמן ואני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה שאני לא מרוצה מגודלו ואני כל הזמן מוצא את עצמי חושב עד כמה הייתי רוצה שיהיה קצת גדול יותר. אני מודע לזה שגודל האיבר אינו משפיע כלל וכלל על איכות יחסי המין עבור בת זוגתי אך אני לא חושב על איבר גדול יותר על מנת לספק אותה אלא כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי.

בכל אופן אני מבין שאין אפשרות, אמיתית, אשר לא מלווה בסיכונים רבים להאכת איבר המין, אך קראתי לא מעט על האפשרות לעיבוי איבר המין על ידי הזרקת סילקון. הטענות של המרפאה אשר מבצעת את התהליך הזה הם שזה טיפול בעל סיכונים נמוכים מאוד ואחוז הצלחה גבוהה במיוחד (כמובן).

בכל אופן אשמח להבין (במיוחד מפי מי שמתנגד לטיפול זה) האם זה באמת אפשרי, מהם הסיכונים והאם הם ממשיים.

רק לשם הבהרה הייתי רוצה לדעת ולהבין רק את ההשלכות הרפואיות בטיפול זה, ולכן אינני צריך שיכנוע להמנע מטיפולים כאלה או אחרים.

תודה מראש, ומצטער על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי איבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא!

ד''ר אורי גור
    12/11/2009

לא יעיל.
    מסוכן.
    מכוער (כיוון שהתוצאה לא אחידה).

והכי חשוב- אין לך מה לחשוש. אין כזה דבר דק מדי.
    מה שרואים בסרטים זה ממש לא אמיתי.

אם אתה מגיע לסיפוק וגם בת זוגך אל תיכנס להרפתקאה שרק תעשה את המצב גרוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו